Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki lehet ő? Nagyon meg vagyok...

Ki lehet ő? Nagyon meg vagyok ijedve

Figyelt kérdés
Ma délelőtt a szokásos sétámat tettem az erdőben a kutyámmal , a falutól kb 4-5 km re lehettem amikor Csoki a pitbull keverék kutyám teljesen megvadult amíg próbáltam lefogni meg megfékezni nem is figyeltem a külvilágra és mikor pár másodperc után felnéztem láttam egy tőlem nem olyan messze lévő fán egy ilyen madárijesztő szerűséget , csontokkal voltak kirakva a kezei meg ilyen szarvasagancs volt a fején. Szinte majdhogynem sötét lett annyira beborult. Semmit nem feltételeztem még ekkor bár rendesen be voltam rezelve. Mentem kb 10 percet láttam még 2 ilyen madárijesztő szerű vmit , mikor is beértem egy tisztásra és fákják égtek körül és a közepén volt 1 feketeruha. Csoki veszettül ugatta én meg gondolhatjátok teljesen be voltam parázva úgy hogy rögtön el is kezdtem futni kb egy fél óra múlva jutott eszembe hogy Csoki meg nem jött utánam. Gondolkoztam rajta hogy visszamegyek bár nem igazán tudtam gondolkozni úgy voltam vele majd apáékkal visszajövök. Mire hazaértem a kutya bent feküdt a házában. Na ekkor teljes agyhalál felrohantam a szobámba lefeküdtem az ágyra és el is aludtam. És ezután jönnek a furcsa dolgok, álmomba láttam a feketeruhás emberkét ahogyan dolgoztataja a parasztokat meg üti meg minden nem teljesen emlékszem rá csak hogy az arca vmilyen nagyon csúnya bőrbetegsége volt. Felkeltem de azóta teljesen hulla vagyok , minthogyha még mindig álmodnék vagy nem is tudom... Fura az egész. Holnap be megyek majd a könyvtárba hátha vannak vmi feljegyzések róla. Tudom hogy mit láttam , és nem drogztam meg semmi ilyesmi. Mindig új uticélt keresek a sétának , nem tudom hogy arra jártam e már de egyedül nem megyek vissza az tuti. Szüleimnek nem merem el mondani mert még beraknak valahová... Viszont a hétvégén kimegyek valakivel az biztos. Szerintetek ez mi lehet? Én hiszek a szellemekben , volt már hogy részt vettem ilyen szeánszon is és történtek dolgok , de erre nem tudok magyarázatot adni.
2014. aug. 26. 17:12
1 2
 1/11 anonim válasza:
91%
Fake
2014. aug. 26. 17:19
 2/11 anonim ***** válasza:

Na. Tartott egy kis időbe, amíg elolvastam, de itt a válasz. Nem szellem lehetett, az tuti. Ilyent egy démon (vagy egy paraszt, akinek nuncs jobb dolga, mint higy ijesztgessen embereket) csinálhat. Mindenféle szobrokat állít fel, amik általában azt akarják utánozni, amit régen használtak emberek halálos kínzására. Régen volt olyan, hogy embereket nagy lándzsákra, vagy hegyes fémhegyekre szúrtak fel, nagyon lassan. Néha vízszintesen, néha meg állítva...

(Írd meg a korodat, hogy tudjam, mondhatom tovább. Mert ha még kicsi vagy, akkor 100%, hogy ilyeneket álmodsz majd. Ezért írd ki, hogy hány éves vagy. Ha azt akarod, hogy megírjam a helyzetedet, írj 12 év felettit. De ha inkább nem akarod megtudni, hogy mi vár rád, akkor 12 vagy annál fiatalabbat írj.)

2014. aug. 26. 17:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz tortenet,akkor erre en is kivancsi lennek.:)
2014. aug. 26. 17:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez izgi ;D én basszus erdőbe vagyok semmi nem történik csak leszarnak a madarak xd
2014. aug. 26. 17:56
 5/11 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm az értelmes megnyílvánulást , inkább ne tetted volna. Egyébként 21 vagyok. Vagyis leszek jövő hónapban. Kérdezgettem hogy ki lehetett az a csúnya ember, de senki nem tud ilyenről kb 200 évre visszamenőleg.
2014. aug. 26. 18:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Akkor írom tovább. Nem kell félned. Elmondhatod a szüleidnek. Csak nem fognak elmegyógyintézetbe küldeni, hisz a gyerekük vagy. Az erdőben sok dolog történik. Juteszembe azok a "hullák" felvoltak szögezve a fára, vagy fel voltak akasztva? Mert láttam az interneten egyszer olyasfélét, hogy "felakasztott madárilyesztők egy fán". Csak nem tudom, hogy mikor, és meik weboldalon. De ha elmersz még menni oda, akkor fényképezz le jól mindent. A madárilyesztőket, a feketeruhát, stb. Így könnyebben utánanénézhetek, és kereshetem rá a választ. Egyébkéntvmeik faluban volt ez? Hollókő, mezőkovácsháza? Vagy hol? Néha érdemes ilyen "hagyományok" után nézni.

Én voltam, aki a korodat kérdezte. Várom a képeket. Ha mersz. Nem muszáj. Csak így könnyebb. Vagy ha nem akarsz, próbáld meg lerajzolni. Ja és a rémálom nem valószínű, hogy egy jel akart lenni. Csak belegondoltál, hogy vajon mi lehetne, ha visszamennél, és ott lenne egy lény. Az agy éjjel mindent átismétel, amit azon a napon tettél. Mivel te elképzelted, hogy valami baj lehetne ebből, és amikpr álmodtál, ez megismédődlött.

2014. aug. 26. 18:25
 7/11 anonim ***** válasza:

(Majdnem) 21 évesnek vallod magad.

Fiatal vagy még, valószinűleg él (adja Isten!) még nagymamád.

Neki feltétlen meséld el az itt leírottjaidat, mert ő mindent elhisz szeretett drága kicsi unokájának.

.

Kérésem: az "ilyen", "egy ilyen" hivatkozásokat hagyd ki nála, mert ha visszakérdez "milyen", mit mutatsz neki!

2014. aug. 27. 06:48
 8/11 anonim válasza:

Ez a story már engem is érdekelne, ha visszamentél, akkor mindenképp írj ide vagy privibe.

Egyébként én is elsőre arra tippelnék, hogy régen ott munka folyt és ott maradtak munka ruhák, madárijesztők és világítóeszközök

2014. aug. 28. 23:57
 9/11 anonim válasza:
Az a para h a kérdező mióta nem írt már
2014. aug. 29. 09:19
 10/11 anonim válasza:

Utolsó előtti vagyok.

Ez baromság, én 15 vagyok, de nem hiszek ilyenekben, mindenre van logikus magyarázat.

Úgy értem, hivatalosan nem hiszek, de például az idézést tuti nem próbálnám ki, mert ugyan marhaság szerintem, a sorsot nem kísértem, és ez így van jól.

Majd csak ír.

De az is lehet hogy a válaszom után azért sem fog, hátha be találunk sza.rni :DD

2014. aug. 30. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!