Be tudná bizonyítani nekem itt valaki, hogy léteznek szellemek vagy démonok?
Amit az utolsó válaszoló írt, az olyan logikusnak tűnt hogy ezek iránt a leghitetlenebb ember is mélyen elgondolkozna.
Én is hülyeségnek tartok minden ilyet, de ez megfogott.
Persze hiába vagyok teljesen szkeptikus a témában, az idézést meg ezeket tuti nem próbálnám ki.
Nem létezik így meg úgy, de akármi megtörténhet, a sorsot nem kísértem.
Vasziljev professzor azt írja a Telepátia című könyvében, hogy a telepátiának van erősebb formája, ami látomással jár. Ilyen látomások a szellemek is.
Fizikai képtelenség, hogy egy gáz halmazállapotú valami emberi alakban járkáljon. Én az említett professzornak hiszek.
Előbb tisztázd, szerinted mi a szellem? Aztán lehet bizonyítani. Mert itt legtöbben mesékre, képregényekre gondolnak.
Pedig egyszerű: ha az anyag létezik, az anyagot alkotó atomok, és az azt alkotó elemek rezgési hulláma belefér az agyunk által jelként olvasható tartományba, akkor érzékeljük valami módon (látás, hallás, hő, ..). Ha a rezgési tartomány ezen kívül esik nem érzékeljük, ekkor mondjuk tévesen, hogy nem létezik.
Pl: Abszolut 0 fokon a rezgés megáll, a kibocsátott energia 0, vagy 0-hoz közeli érték. A tárgy eltünne érzékelésünkből.
Műszereink egyre érzékenyebbek ezért van olyan energikibocsájtás amit agyunk nem, de műszereink még érzékelnek.
Az én válaszom van szellem világ, miénkhez hasonló anyagi világ, csak számunkra nem, vagy csak alig érzékelhető energia kibocsátáson rezeg.
Én egy szellem vagyok. Ha kell valami csak szólj. Itt kockulok az ágyad alatt tesó. Egyébként én konkrétan nem a démonokban, neg az ilyen gyilkos szellemekben hiszek. Nekem egész családom erősen vallásos, és hiszek a Mennyországban. Istenben is. És tudom, lesz aki most kötekedni akar velem, de annak csak annyit tudnék mondani, hogy paraszt. Szóval kérlek tartsátok tiszteletben a hitem. Nem szellemek vannak, hanem lelkek. Nekünk is van lelkünk. Mi is lelkek vagyunk, csak testet öltünk. És az emberek 93%-a elfelejti, hogy ő egy "szellemi lény" mert annyira elvarázsolja ez a világ. Szóval szellemek nem léteznek, csak lelkek. És a jó lelkek haláluk után a Mennybe jutnak, Isten Országába. A rosszak meg... Tudjátok. Akik itt is maradnak, azok valamilyen befejezetlen ügy miatt. Egyébként erről a lélek dologról van egy érdekes film: 7 gramm
Majd nézd meg :) Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!