Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Be tudná bizonyítani nekem...

Be tudná bizonyítani nekem itt valaki, hogy léteznek szellemek vagy démonok?

Figyelt kérdés
nagyon érdekelne :)

2014. aug. 14. 14:55
1 2 3
 21/27 ????!!!!! válasza:
Mondok valamit... az emberi testben van energia ugye? ha az ember meghal az energia távozik a testébôl... van egy olyan fizikatörvény hogy az energia nem vész el csak átalakul... azok az emberek akiket újraélesztettek mondták hogy egy nagy fényhez beszéltek és az is hozzájuk.... (lehet hogy az a nagy fény isten és minden hozzá csatlakozó meghalt ember lelke teszi naggyá) ... ha az asztrális test (lélek) úgy gondolja hogy a földön marad a testén kìvül akkor a föld energiájához csatlakozik és ez teszi lehetôvé hogy mozgasson tárgyakat. általában egy befejezettlen ügy , elvégzetlen feladat miatt maradnak itt , utána távoznak. ennyit lehet nagyjából a szellemekrôl tudni ;)
2014. aug. 19. 10:19
 22/27 anonim válasza:

Amit az utolsó válaszoló írt, az olyan logikusnak tűnt hogy ezek iránt a leghitetlenebb ember is mélyen elgondolkozna.

Én is hülyeségnek tartok minden ilyet, de ez megfogott.

Persze hiába vagyok teljesen szkeptikus a témában, az idézést meg ezeket tuti nem próbálnám ki.

Nem létezik így meg úgy, de akármi megtörténhet, a sorsot nem kísértem.

2014. szept. 1. 01:39
 23/27 anonim ***** válasza:
Szia!2 es válaszoló tippjét ki próbáltam és működik!Köszönöm 2 es s válaszoló
2014. szept. 25. 16:30
 24/27 anonim ***** válasza:

Vasziljev professzor azt írja a Telepátia című könyvében, hogy a telepátiának van erősebb formája, ami látomással jár. Ilyen látomások a szellemek is.

Fizikai képtelenség, hogy egy gáz halmazállapotú valami emberi alakban járkáljon. Én az említett professzornak hiszek.

2014. szept. 26. 00:21
 25/27 anonim ***** válasza:

Előbb tisztázd, szerinted mi a szellem? Aztán lehet bizonyítani. Mert itt legtöbben mesékre, képregényekre gondolnak.

Pedig egyszerű: ha az anyag létezik, az anyagot alkotó atomok, és az azt alkotó elemek rezgési hulláma belefér az agyunk által jelként olvasható tartományba, akkor érzékeljük valami módon (látás, hallás, hő, ..). Ha a rezgési tartomány ezen kívül esik nem érzékeljük, ekkor mondjuk tévesen, hogy nem létezik.

Pl: Abszolut 0 fokon a rezgés megáll, a kibocsátott energia 0, vagy 0-hoz közeli érték. A tárgy eltünne érzékelésünkből.

Műszereink egyre érzékenyebbek ezért van olyan energikibocsájtás amit agyunk nem, de műszereink még érzékelnek.

Az én válaszom van szellem világ, miénkhez hasonló anyagi világ, csak számunkra nem, vagy csak alig érzékelhető energia kibocsátáson rezeg.

2017. nov. 19. 05:49
 26/27 anonim válasza:

Én egy szellem vagyok. Ha kell valami csak szólj. Itt kockulok az ágyad alatt tesó. Egyébként én konkrétan nem a démonokban, neg az ilyen gyilkos szellemekben hiszek. Nekem egész családom erősen vallásos, és hiszek a Mennyországban. Istenben is. És tudom, lesz aki most kötekedni akar velem, de annak csak annyit tudnék mondani, hogy paraszt. Szóval kérlek tartsátok tiszteletben a hitem. Nem szellemek vannak, hanem lelkek. Nekünk is van lelkünk. Mi is lelkek vagyunk, csak testet öltünk. És az emberek 93%-a elfelejti, hogy ő egy "szellemi lény" mert annyira elvarázsolja ez a világ. Szóval szellemek nem léteznek, csak lelkek. És a jó lelkek haláluk után a Mennybe jutnak, Isten Országába. A rosszak meg... Tudjátok. Akik itt is maradnak, azok valamilyen befejezetlen ügy miatt. Egyébként erről a lélek dologról van egy érdekes film: 7 gramm

Majd nézd meg :) Remélem tudtam segíteni!

2018. ápr. 7. 19:38
 27/27 anonim ***** válasza:
Szellemek nem léteznek. Ennyi. Bizonyitani meg senki nemtudja még aki hisz is benne. Soha semmilyen mūszer vagy érzékelõ nem érzékelt semmit ami a természetben ne fordulna elõ. Ha léteznének se lehetne semmilyen formában bizonyítani õket mert nem az anyagi világhoz tartoznak nem materiális lények energia alapú lények lehetnének de nem az a fajta energia ami a mi világunkban van hogy tömeggel rendelekezõ és elemi részecskék alkotják.
2021. nov. 22. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!