Be tudná bizonyítani nekem itt valaki, hogy léteznek szellemek vagy démonok?
Figyelt kérdés
nagyon érdekelne :)2014. aug. 14. 14:55
11/27 A kérdező kommentje:
a hortobágyi gennyembert pont én találtam ki :D de először ganyéember volt
2014. aug. 14. 16:56
12/27 anonim válasza:
kettes vagyok , többen is kipróbálták már a receptet és sikeresen bebizonyították,hogy léteznek szellemek. Olvass utána
13/27 A kérdező kommentje:
nincs valami más megoldás? mert azért az alkaromat nem akarom szétvágni, hogy csalódjak egyet :D
2014. aug. 14. 18:31
14/27 anonim válasza:
Nekem van kép bizonyítékom...komolyan. Linkeljem?
15/27 A kérdező kommentje:
linkeld :D
2014. aug. 14. 18:54
16/27 anonim válasza:
Léteznek szellemek és démonok is.
17/27 anonim válasza:
Létezhetnek, mert tudod sokan láttak, tapasztaltak ilyen dolgokat, csak nincs rá MEGCÁFOLHATALAN bizonyíték.
18/27 anonim válasza:
Szerintem energia létezik szellem nem. Az energiát, viszont a test állítja elő jó esetben. Kollektív tudat létezik, gömbvillám is, mert egyszer láttam. A kollektív tudat szintén valós ott voltam. Egy buszon utaztam, amint szemből egy kerék nagy sebességgel száguldott felénk úgy 90km/órás sebességgel. Néhány méterrel a busz előtt tért ki koppant az oldalán kissé. Közvetlen láttam és a sofőr, illetve más emberek is és akkor valószínűleg egyre gondoltunk: kitérés. Ez létező dolog, de a szellem, vagy védőangyal b@romság. Mondjuk lehetne néhány védőangyalom, mert már vagy 10 közeli szerettem halt meg, akikkel tényleg jóban voltam és sok időt töltöttünk együtt.
19/27 anonim válasza:
Szellemek igenis léteznek.Legalább is én hiszek bennük.Simán eltudom képzelni hogy vannak szellemek.Szerintem a szellemek azok,akik itt rekedtek,a lelkük itt maradt.Most attól függetlenül nem mindegyik "rossz" szellem,de szerintem olyanok is akadnak.Senki sem tudja bizonyítani hogy vannak-e vagy sem.Mindenki ahogy hisz benne,úgy ítéli el:)
20/27 anonim válasza:
Léteznek. Láttam. Beszéltem vele többször is. Hihetetlen, de IGAZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!