Szerintetek léteznek szellemek?
Hát érdekes kérdés, ezért adok egy érdekes választ:
Szellemeknek is nevezhetjük az elhunyt emberek eltávozott lelkeit. Van az a bizonyos 20g amit tudósok bebizonyítottak hogy mikor elhuny egy ember 20g-mal könnyebb lesz, ugyanis eltávozik belőle a lelke. Ilyenkor álítólag ellátogat Istenhez a lélek és választhat: Vagy fennmarad a mennyben, vagy új életet kezd, vagy szellemként még lenn marad a földön. Ha az utóbbit választják akkor valószínűleg még életükben elkellett volna intézniük valamit és lemennek befejezni. Í(Valakik viszont sose találnak rá a módjára hogy hogy térjenek fel ismét a mennybe és az ilyenekből lesznek a kísétők, azaz a rossz lelkekből) Ilyenkor jönnek a kísérteties dolgok: tárgyak megmozdulása, halott szeretteinkkel álmodás, ismeretlen telefonszám, furcsa hangok. Pl. egy eset: Az édesannya meghalt egy kisfiúnak és az annya fel akarta nevelni ezért fölötte repkedett mindig ---> a fiú érezte a túlvilági "érintéseket". Érezte mintha sose lenne egyedül, mintha mindig figyelnék ---> nem bírta és öngyílkos lett. És nem csak egy ilyen eset volt hanem rengeteg. Szerintem igen is léteznek "szellemek", csak épp nem olyanok mint gondoljuk őket. Én ebben hiszek és ebben látok logikát, ha valaki nem ért egyet az nem az én gondom. :) Ha érdekel és te is látsz benne logikát még mondok mást is de így is hosszúra sikeredett a válasz. Ugyanis engem ez a téma mindig is nagyon érdekelt és már rengeteg összekapcsolható szálat olvastam róla. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!