Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Létezik, hogy a macskám látja...

Létezik, hogy a macskám látja a szellemeket?

Figyelt kérdés
Tudom sokat írnak arról, hogy az állatok látják őket, de ennek mennyi igazság alapja lehet? MErt a 3 hónapos cicám sokszor egyik pillanatról a másikra ideges lesz el kezd menekülni valamitől fel-alá rohangál. Sokszor nézi a szobának egy pontját ahol nincs semmi és semmiféle nesz sincs amire hegyezhetné a fülét
2014. aug. 6. 05:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Érzékelem a szellemeket, időnként látom is

őket – senki nem várja el, hogy el hidd.

Bárki képes lenne rá,csak türelem és szellemi

fejlődés kérdése. "

Mármint látod a szellemeket a szemeddel egyáltalán tudod, hogy a szem tágabb értelemben olyan érzékszerv, amely a lehetséges ingerületek közül az elektromágneses sugárzás fény tartományának, a 200-től 10 000 nanométerig terjedő spektrumának érzékelésére alkalmas. A szemeddel nem vagy képes, olyas valamit látni, ami nem létezik fizikailag, mivel neked fizikai tested van, ahogy mindenkinek, aki él az érzekszerveid csak a jelen világra alkalmasak. :D :D :D

" Az, hogy te nem hiszel a szellemvilág

(láthatatlan világ)létezésében,a Bibliai

leírásokban , az a te dolgod."

És ki mondta el neked, hogy én miben hiszek? A Bibliai írásokban valóban nem hiszek, mivel szerintem a Biblia egy vicc egyetlen hiteles írása sincs a szellemvilág már más tészta nem mondom, hogy hiszek, de érdekelnek a parajelenségek én eldöntöttem, hogy ezek, s más egyebek után fogok kutatni nem másoknak akarok bizonyítani, hanem magamnak.

" Senki nem akar meggyőzni,de mások

megtapasztalását nincs jogod megkérdőjelezni !

Én nem spirituális,hanem láthatatlan világról

írtam!"

Tévedsz megvan a jogom, hogy megkérdőjelezzek bármit, ami szerintem hiteltelen ugyanez a jogod neked is megvan ezt hívják különvéleménynek. Szerinted a szellemvilág mi most komolyan egyáltalán tudsz valamit a témáról? Nézd már meg ezt: [link]

" Amúgy 20-évet voltam az ezoterikus világban.

Nem csak van olvastam is 150-angol,100-

magyar könyvet ezotériával,spirituális ,mágia

támában.Soha nem jártam semmilyen

tanfolyamra a magam útját megtapasztalásait

követtem."

Én pedig ebben nőttem fel képzelheted, hogy tudok egy, s más dolgot. :D

Elnézést kérek az össze-vissza írásomért, de tabletról írok. :)

2014. aug. 7. 07:52
 22/22 anonim ***** válasza:

Ha ebben nőttél fel kell megtapasztalásodnak lennie,oszd meg velünk !

Nekünk embereknek is a valódi énünk szellemi,nem a testünk vagyunk,az csak ’’egy kabát,,

A lelkünk a hallhatatlan részünk a szellemünk az a részünk ami által Istennel(szent szellem) tudunk kapcsolatot teremteni. A kapcsolat során részesülhetsz a szent szellem ajándékaiból,kapsz karizmákat : prófétálás,szellemek megkülönböztetésének tudása stb.

Ha két ember egy szobában van az egyik látja a szellemeket,mert az

’’értelmének szemei,, nyitva vannak a másiké nem.

A böjt nem véletlen,mer ilyenkor tudnak az érzéken túli érzékeléseink beindulni,felerősödni.

Ha jól beállítasz egy metabolizmus folyamatot ,már akkor is érzékelhető a szellemi frissesség,felgyorsulás.

Az hogy számodra a Biblia a hiteltelen,nem véletlen, a sátán,hamis keresztények a tévtanírásokkal(babiloni,jezsuita,vatikáni) nem rossz munkát végzet,de ettől még vesztes és az is marad.

’’A Lélek hatalma által szemeink megnyíltak és értelmünk megvilágosodott, hogy láthassuk és megérthessük Isten dolgait .

Aki tudatlan, tanuljon bölcsességet azáltal, hogy megalázkodik és szólítja az Urat az ő Istenét, hogy szemei felnyílhassanak és láthasson, fülei pedig megnyílhassanak és hallhasson;

Amint elgondolkoztam ezeken a megírt dolgokon, értelmem szemei megnyíltak, megpihent rajtam az Úr Lelke, és láttam a halottak seregeit, kicsinyeket és nagyokat is,,

’’Eredj el, és legyen néked a te hited szerint,,(Máté 8:13)

A lélek

A lélek az a szervünk, amin keresztül a környező világgal tartjuk a kapcsolatot, és ezt hívjuk egónak. Három része van, az értelem, az érzelem és az akarat. A lelkünk (héber: nephesh) akkor keletkezett, amikor Isten életet lehelt az emberbe, és az a testtel kapcsolatba került. Ahogyan az állatoknak is lelket adott, hogy a fizikai életben boldogulni tudjanak (1Móz 1:30; 1Móz 2:7). Újjászületésünk előtt a lélekben éljük az életünket, mivel a szellemünk, a valódi énünk

A szellem

Tulajdonképpen ez vagyunk mi. Ez a rész az ember legbelseje, ez az igazi énünk.

A szellemünknek is három része van.

A kommunió - a közösség szerve, amelyen keresztül Istennel tudunk kapcsolatot teremteni; az intuíció - amely vezet bennünket a bennünk lévő élet szerint; és a lelkiismeret - amely az erkölcsi döntésekben vezet bennünket. Ez az a hely, ahová az újjászületéskor még Isten Szelleme is beköltözik, a Szent Szellem (ill. hagyományosan a Szentlélek). Isten Szelleme tartalmazza Isten teljességét, benne van az Ő teljes istensége és az emberi tapasztalat is, amit Jézus emberi élete során szerzett. Mivel ez is egy élet, ez is csak akkor tud megmaradni, ha tápláljuk. Naponta kell a szellemünket táplálni az IGE olvasásával, és akkor ki tud teljesedni bennünk Isten élete.

2014. aug. 7. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!