Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemeket érzek. Van megoldás?

Szellemeket érzek. Van megoldás?

Figyelt kérdés
szellemeket érzek a lakásunkba.mióta ide költöztünk a gyerkőc sem alszik túl jól.érzem hogy figyel.látni nem láttam semmit,hangokat sem hallok,csak érzem.mivel lehetne ''kitisztítani'' a lakást?egyre nagyobb nyomást érzek magamon emiatt.kérem csak olyanok válaszoljanak akik hasznosat tudnak írni.
2014. máj. 18. 09:56
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Én úgy hallottam, hogy a szellemeket nem lehet érzékelni, mivel azok a fizikai világban nem léteznek, mivel nincs fizikai testük mi pedig csak a fizikai világot észleljük. Szerintem te csak simán paranoiás vagy, akik hasonlókat írnak/gondolnak azok sem jobbak nálad. :)
2014. máj. 18. 10:30
 2/10 A kérdező kommentje:
nem mindig volt ez.még nagyon fiatal lánykoromban csináltam/csináltunk egy h ülyeséget,azóta érzem ezt.és nem csak én érzem,hanem a körülöttem lévők is.nem beszélek össze vissza,tudom amit tudok,aki meg nem hisz ebben az nem is írjon ide
2014. máj. 18. 10:44
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Milyen hülyeséget? Milyen érzéseket? Akkor az a megoldás, hogy hívsz egy olyan kuruzslót, akitől megoldást vársz és, ha valóban olyan nagy a hited a szellem világban, akkor valószínűleg egy kuruzsló jól végezve dolgát és megtömve zsebeít megoldás hozhat a problémára, vagy legalábbis azt fogod hinni.
2014. máj. 18. 11:04
 4/10 anonim ***** válasza:
40%
Csatlakozom az utolsóhoz. Mindig az történik, amit HISZEL... ha szellemeket, akkor azt.
2014. máj. 18. 11:08
 5/10 anonim válasza:
87%
Vagy elmész a helyi paphoz és elmondja mi dolgod, de ilyen estbe én úgy tudom h a helyi püspök csinál efféle háztisztításokat, stb...
2014. máj. 18. 11:12
 6/10 A kérdező kommentje:
kutya nem kérdezte olyannak a véleményét aki nem hisz benne.gondolom mind 30 éves szüzek vagytok televagytok és nem tudjátok ezt hol levezetni.egyáltalán mit kerestek az ezo témakörbe?azt pedig had döntsem már el én kinek a zsebét tömöm vagy kinek nem..
2014. máj. 18. 11:25
 7/10 anonim ***** válasza:
39%
trolloló!
2014. máj. 18. 11:39
 8/10 anonim ***** válasza:
27%
Hisztizni azt tudsz meg kell hagyni. Ez egy szabadon mindenki számára elérhető fórum, ahol válaszolni kell nem bólogatni mások kérdésére és elárulom neked nem sokat érsz el vele, ha lepontozol mindenkit lehet másokat érdekel, de engem teljesen hidegen hagy. Azt is elárulom neked, hogy nem vagyok 30 éves majd csak 10 év múlva leszek annyi.
2014. máj. 18. 14:22
 9/10 anonim ***** válasza:
11%
Üldözési mánia. Nincs ott semmi, hidd el.
2014. máj. 18. 14:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy lehet elűzni őket? A válasz egyszerű. Nem kell vele foglalkozni mivel akkor vonzod be őket, ha foglalkozol velük. Tisztítani ne tisztíts, mert ha meg is teszed, f szt se ér. Mivel te újra be fogod vonzani. Ezért csakis te vagy a hibás most tapsold meg magadat.
2014. máj. 22. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!