Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Létezik, hogy a macskám látja...

Létezik, hogy a macskám látja a szellemeket?

Figyelt kérdés
Tudom sokat írnak arról, hogy az állatok látják őket, de ennek mennyi igazság alapja lehet? MErt a 3 hónapos cicám sokszor egyik pillanatról a másikra ideges lesz el kezd menekülni valamitől fel-alá rohangál. Sokszor nézi a szobának egy pontját ahol nincs semmi és semmiféle nesz sincs amire hegyezhetné a fülét
2014. aug. 6. 05:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

ja a mi macskánk is érez vmit ,de nem lát.. (vak cicus)

figyeli a plafont szekrény tetejét..-már mindent áttapogattam semmi.. a tükör a mániája leül elé és figyeli mintha lenne mögötte vmi.

2014. aug. 6. 07:46
 2/22 anonim válasza:
Szia, én is olvastam erről sokat, meg van egy baràtnőm is, aki nagyon benne van ezekben a dolgokban. Az én macskàm is szokott ilyeneket csinàlni, meredten bàmul a szoba falàn egy pontot, majd mintha valaminek a mozgàsàt követné a fejével. Először megijedtem, de azt mondta ez a baràtnőm, hogy valószínüleg "ez/ek" jó szellemek, esetleg egy kedves csalàdtag lehet, aki màr nem él. Ezektől nem kell félni, csak vigyàznak rànk. :) a gond akkor lenne, ha a macskàd önmagàból kifordulva viselkedne, fújna, kaparna, mintha menekülne valami elől. Szerintem ne aggódj. :)
2014. aug. 6. 07:48
 3/22 anonim válasza:
Igen, a jó szellemek a macskákkal barátságban vannak. És ezek a szellemek nem a kéményen keresztül közlekednek, aki ott közlekedik, az a Mikulás, de csak egy évben egyszer.
2014. aug. 6. 07:54
 4/22 anonim ***** válasza:

Érdekes teória, kíváncsi vagyok, ki és hogyan jött rá erre. Nehéz elképzelni a beszélgetést az ember és a macska között, de hát ezó témában semmi sem megoldhatatlan.

Bár az is érdekes, ha egy macska figyel valamire, az ember első tippje az, hogy szellem van a dologban.

2014. aug. 6. 08:21
 5/22 anonim ***** válasza:
Tükör elé hiába ül a vak macskád, még ha látó lenne, akkor sem látna/láthatna semmit, hiszen az ezosok szerint tükör mögött a varázslat sem hat, sőt az igazi boszorkánynak tükörképe sincs!
2014. aug. 6. 08:31
 6/22 anonim ***** válasza:

Nem. Mivel szellemek nem léteznek.

Ellenben egy kismacska még a legkisebb pókot és legyet is észreveszi, vagy ha a huzat megmozgatja a függönyt...

2014. aug. 6. 09:13
 7/22 anonim ***** válasza:

Igen igaz,de nem a jó hanem a rossz szellemeket jelzik.

Olyan helyen szoktak aludni ahol nincsen Hartmann sugárzás,vízér vonalak.

2014. aug. 6. 09:19
 8/22 anonim ***** válasza:
Persze az én kutyám is látja őket, csak senki nem akar hinni nekem még a pszichológusom se.
2014. aug. 6. 09:37
 9/22 anonim ***** válasza:
49%
NEm, mert nincsenek szellemek.
2014. aug. 6. 09:42
 10/22 anonim ***** válasza:
A macska látja is,a kutya csak érzékeli !!!
2014. aug. 6. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!