Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Létezik, hogy a macskám látja...

Létezik, hogy a macskám látja a szellemeket?

Figyelt kérdés
Tudom sokat írnak arról, hogy az állatok látják őket, de ennek mennyi igazság alapja lehet? MErt a 3 hónapos cicám sokszor egyik pillanatról a másikra ideges lesz el kezd menekülni valamitől fel-alá rohangál. Sokszor nézi a szobának egy pontját ahol nincs semmi és semmiféle nesz sincs amire hegyezhetné a fülét
2014. aug. 6. 05:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
fú! 10-es fú!, s ki mondta neked, hogy látják a halottakat a kutya vagy macska? Nemár te beszélsz állatul? hú! 10-es hú! Légyszi taíts meg engem is szeretnék kutyául beszélni. :-)
2014. aug. 6. 10:39
 12/22 intrepid ***** válasza:
Mindig voltak macskáink, és bizony láttunk tőlük néha olyan viselkedést, ami szokatlan volt, de be lehetett illeszteni a család történetébe.
2014. aug. 6. 11:20
 13/22 anonim ***** válasza:

Ha a kutya, vagy a macska figyel valamit, egy pontot, vagy ott látvalamit, esetleg tesz is valamit, mintha valami ott lenne, valószínű egy pók, légy, vagy bármi más kisebb rovar lehet, de nem szellem...

De hát ugye tudjuk az ezo-felfogást, a házba se légy, se szúnyog, se pók nem lehet, csak szellem.

2014. aug. 6. 11:31
 14/22 anonim ***** válasza:

Vicceske #11!

Alapvetően mi a problémád a szellemekben nem hiszel,vagy abban ,hogy a macskák láthatják?

Amúgy miért nem a kérdező kérdésre felelsz?

2014. aug. 6. 12:14
 15/22 anonim ***** válasza:
a macska leet csak tényleg kis rovarokat lát hall pl amit mi nem pl.ágyi poloska..
2014. aug. 6. 13:05
 16/22 anonim ***** válasza:

"Vicceske #11!

Alapvetően mi a problémád a szellemekben

nem hiszel,vagy abban ,hogy a macskák

láthatják?"

Nekem nincs semmi problémám, csak egy egyszerű kérdést tettem, amit nyilván mindenki feltesz a másiknak mégis honnan szeded mindezeket? Beszélsz macskául vagy kutyául? Nem kötelező válaszolni, de ha már válaszolsz ne OFFolj.

"Amúgy miért. nem a kérdező kérdésre felelsz?"

Amúgy válaszoltam a kérdésre, csak nem vetted észre még mindig kíváncsian várom, hogy honnan tudod, hogy a macska látja a szellemeket.

Amúgy. meg tudnod kéne, hogy néhány állat olyasmit is észre vesz, amit az ember már nem na most nem termeszetfeletti lényekre gondolok, hanem apró kis rovarokra a macska érzekszervei felülmúlja az emberét. Rendkívül fejlett hallásuk, látásuk, ízlelésük és tapintásuk olyasmit is eszre vesznek, amit már .az emberek nem, mint például a poratkákat. ;)

2014. aug. 6. 16:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

# 11 vicceske!még neked

4macskám és 3kutyám volt(nem egyszerre)hidd el vannak metapasztalásaim…..

Attól, hogy mi nem látunk valamit, még létezik. Pl. a rádióhullám

Amúgy maga a Biblia ad a láthatatlan világról elég széles ismeretet

A szellemek nem szeretnek:

- harng, csengettyű hangok,szécsengő

- lila fényt mivel magas a frekvencia száma az övék ,meg alacsony

De vajon mit tiszteltek, mit tartottak szentnek az ősi népek ebben az állatban, amely a kelta hagyomány szerint az oroszlán tüsszentéséből született? Általánosságban a macskák lelkében felemelkedett lelkeket véltek felfedezni, akik a szellemek érzékelésére is képesek, köszönhetően hatodik érzéküknek. A legtöbb kultúrában a macska egyfajta szerencsehozó, az emberi létet védelmező lény, akit tisztelni kell.

Újabb felfedezés szerint az egyiptomiak is "örökölték", ugyanis a legújabb régészeti feltárások alapján az ember és a macska barátsága akár kilenc és fél ezer évre is visszanyúlhat. A Ciprus szigetén, Szillurokambosz településen - egy újkőkorszaki temetkezési helyen - talált leletek ugyanis arra utalnak, hogy a macskát tisztelettel hantolták el, s azért ölhették meg, hogy elkísérje az gazdáját a túlvilágra. Vagyis a macska és az ember között már ekkor is valamiféle spirituális kapcsolat létezhetett.

A legszínesebb vízió

Sokáig úgy vélték az emberek, hogy a macskák nem ismerik fel a színeket, mivel mindent fekete-fehérben látnak.Mára már bebizonyosodott, hogy ez tévedés, és a cicmákok is színesben látják a világot. Sőt, egyes feltételezések szerint olyan éles a szemük, hogy sötétben is képesek felismerni a színeket!

A legtitokzatosabb hang

A macskákon kívül semmilyen más állat nem képes dorombolni. Régen azt hitték, hogy a cica akkor dorombol, ha jól érzi magát. Nos, mára kiderült, hogy a macskák intenzív érzés hatására adják ki magukból a titokzatos hangot: épp úgy dorombolnak fájdalmukban, mint örömükben, állítják a tudósok.

A legtöbb csont

A macskáknak jóval több csontjuk van, mint a legtöbb kisemlősnek. Összesen kétszázkilencven csonttal büszkélkedhetnek a cicák, emellett pedig ötszáztizenhét izmuk van. Csoda, hogy ilyen fürgén ugrabugrálnak tetőről tetőre... és azt beszélik, hogy kilenc életük van? :)

2014. aug. 6. 16:30
 18/22 anonim ***** válasza:

#17 Ez szerinted válasz? Nem tudsz válaszolni vicces, hogy válaszadás helyet ide másolod, amit a gúgle baradod segítségével össze kuporgattál nézd már meg ezt az oldalt, mi a véleményed róla?

[link]

Ezek szerint azért hiszed azt, hogy a macskák látják a szellemeket, mert a "régen hielmek" szerint a macska érzékeli a spirituális világot ezenkívül semmi tapasztalatod nincs erről, csak. belemagyaráztad magadnak ezeket. A rádióhullámról tudjuk, hogy léteznek "fizikailag", de már régen is valószínűsithető volt a létezésük, de a bibliáról és a szellemek létezéséről és hitelességéről mit lehet tudni azonkívül, hogy sokan hisznek bennük?

2014. aug. 6. 17:43
 19/22 anonim ***** válasza:

Id: ’’ ezenkívül semmi tapasztalatod nincs erről ,, - De van, saját megtapasztalás !!!

Mint említettem volt 4macskám,3kutyám,látom is

Érzékelem a szellemeket, időnként látom is őket – senki nem várja el, hogy el hidd.

Bárki képes lenne rá,csak türelem és szellemi fejlődés kérdése.

Az, hogy te nem hiszel a szellemvilág (láthatatlan világ)létezésében,a Bibliai leírásokban ,

az a te dolgod.

Senki nem akar meggyőzni,de mások megtapasztalását nincs jogod megkérdőjelezni !

Én nem spirituális,hanem láthatatlan világról írtam!

Amúgy 20-évet voltam az ezoterikus világban.

Nem csak van olvastam is 150-angol,100-magyar könyvet ezotériával,spirituális ,mágia támában.Soha nem jártam semmilyen tanfolyamra a magam útját megtapasztalásait követtem.

Tanítottak baráti alapon Miamiban, Glastonburyben.

Embert is és házat is megtudok tisztítani negatív energiáktól(szellemektől) és nem a

Tv-és AstroShow szinten,mert azok valóban nevetségesek.

Te mit tudsz letenni,segítettél már másnak ilyen jellegű ügyekben ingyen ? – én igen .

2014. aug. 6. 18:33
 20/22 anonim ***** válasza:

Ja ha egy macska egy irányba néz akkor nem rovart lát, nem csak bambul neeem ott egy szellem, gratulálok.

Amúgy ezt mire véljem?

"Amúgy maga a Biblia ad a láthatatlan világról elég széles ismeretet

A szellemek nem szeretnek:

- harng, csengettyű hangok,szécsengő

- lila fényt mivel magas a frekvencia száma az övék ,meg alacsony "

2014. aug. 6. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!