Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mivel lehet tavol tartani a...

Poci799 kérdése:

Mivel lehet tavol tartani a szellememeket? Bovebben lent.

Figyelt kérdés
Milyen medalal vagy karkotovel lehet tavo, tartani a szellemeket? Tudom hogy most jonnek majd az okosok hogy ilyen incs de egy ilyen targy engem meg nyugtatna. Elore is koszonom a valaszokat. :)

2014. júl. 31. 15:20
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
én arany karkötőt mondanék
2014. júl. 31. 15:47
 2/21 anonim válasza:
teknős medál, aranyból
2014. júl. 31. 15:47
 3/21 anonim válasza:
halálfejes cucc tuti jó mindent ki írt xD
2014. júl. 31. 15:48
 4/21 anonim válasza:
juj szerintem, te !
 5/21 anonim válasza:
sött vagy! ezt hogy találtad ki? mi bajod?
 6/21 anonim válasza:
én is a teknősös cuccra szavazok, nekem azt mondta egy suttogó, de nem vált be, viszont az arany lánc igen :) remélem segítettem
2014. júl. 31. 15:49
 7/21 anonim válasza:
ez ember függő. a csillagjegyedtől, nemedtől, korodtól is függ és a szellemtől is.
2014. júl. 31. 15:50
 8/21 anonim válasza:
arany
 9/21 anonim ***** válasza:

Az ilyen eszközök feleslegesek, azonban én tudnám neked ajánlani ha ragaszkodsz hozzá az úgynevezett "Atlantisz gyűrűt". Rólam leszedte ami rajtam volt, továbbá ez a gyűrű folyamatos pozitív hatást fejt ki rád, ha gondolod googlezz rá.

Az általános távoltartásra: Képzelj el minden reggel mikor felkelsz egy tojás kinézetű fehér védőaurát, ami véd téged mindenféle negatív hatástól. Ehhez természetesen az is kell, hogy bízz a hatásában.

10/21 anonim ***** válasza:
42%
Én tudok egy nagyon jó megoldást. Minden szellem, rontás, és démon ellen véd. Nem mindenki tudja alkalmazni, van akinek nem elég fejlett hozzá a neocortexe. A csodaszer pedig a racionális gondolkodás. Az itt lèvők közül nem sokan értenek hozzá, de ha használod, akkor csodákra képes. Külön intézmények jöttek létre a fejlesztésére, ezeket hívjuk iskolának. Inkább tanulj, ne a jósoktol várd a jólétet.
2014. júl. 31. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!