Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » 10 evel ezelot tortent kb. de...

10 evel ezelot tortent kb. de meg mostsem felejtettem el. Hogyan tudhatam? Bovebben lent.20F

Figyelt kérdés

Noveremel meg ocsemel voltunk nagyszuleinknel, es mikkor elindultunk haza mikkor mar ki kisertek minket a nagyszulok a szomszed padon ultt 3 oregaszaony (az egyik nenni nagyapamek melleti szomszedja volt). Es most jonn a lenyeg mikkor ott ultek szoval a padon es az a neni aki tudtam, h megfogja heditol kerdezni h nem is tudom h anyukamekal mivan vagy valami ilyesmi es miellot megkerdezte volna h mivan az anyamekal, noveremnek ellote szoltam pontosan elmondtam, h mit fog tolle kerdezni az oreg nennike es szorol szora azt kerdezte es azt is meg mondtam noveremnek h nem fog tudni valaszolni! Nem tudom h voltam ra kepes ez egy nagy kerdojel szamomra(?)sajna nem emlekszem a kerdesere a neninek de azt tudom, h megmondtam noveremnek, h mit fog kerdezni a nenni es szoltam nekki ellore. ezt mondtam szoszerint noveremnek miellot megszolalt volna nenni,,Hedi keszulj fel kerdezni fog tolled valamit az a nenni es te nem fosz tudni valaszolni'' Nem tudom hogy h csinaltam de arra emlekszem h nem hezitaltam ahogy megereztem h kerdezni fog noveremtol valamit egybbol mondtam noveremnek nem filoztam magamban semmit mintha reflex szeruen jott volna ki a szambol amit mar ideztem1x h ,,hedi keszulj fel..''

10 eves voltam, occsem 9 noverem meg 18

2013. ápr. 13. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Ha a megduplázott betűket bónusznak szántad, akkor köszönjük, de igazán nem kellett volna!
2013. ápr. 13. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy nagyapámék melletti szomszédja????
2013. ápr. 13. 20:33
 3/6 anonim ***** válasza:
és a nővéred mit mondott rá?
2013. ápr. 14. 01:33
 4/6 Antimod ***** válasza:
Létezik egy telepátia nevű jelenség, amit időről-időre megtapasztalunk, és pillanatnyilag nem tudjuk hová tenni, mert ellentmond számos, jelenleg érvényben lévő elméletnek. Sok ilyen mély benyomást hagy, és ezért megmarad.
2013. ápr. 15. 09:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat:)
2013. ápr. 15. 09:58
 6/6 anonim ***** válasza:
’Minden jövendölés ókumálás (következtetés), a múltat meg jelent összekötő vonás folytatásán, a jövő felé. Megírva semmi sincsen, mert minden megváltoztatható, - ha nem fordultok el ISTENETEK-től és megszívlelitek az ősök intelmeit.’
2013. ápr. 16. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!