10 evel ezelot tortent kb. de meg mostsem felejtettem el. Hogyan tudhatam? Bovebben lent.20F
Noveremel meg ocsemel voltunk nagyszuleinknel, es mikkor elindultunk haza mikkor mar ki kisertek minket a nagyszulok a szomszed padon ultt 3 oregaszaony (az egyik nenni nagyapamek melleti szomszedja volt). Es most jonn a lenyeg mikkor ott ultek szoval a padon es az a neni aki tudtam, h megfogja heditol kerdezni h nem is tudom h anyukamekal mivan vagy valami ilyesmi es miellot megkerdezte volna h mivan az anyamekal, noveremnek ellote szoltam pontosan elmondtam, h mit fog tolle kerdezni az oreg nennike es szorol szora azt kerdezte es azt is meg mondtam noveremnek h nem fog tudni valaszolni! Nem tudom h voltam ra kepes ez egy nagy kerdojel szamomra(?)sajna nem emlekszem a kerdesere a neninek de azt tudom, h megmondtam noveremnek, h mit fog kerdezni a nenni es szoltam nekki ellore. ezt mondtam szoszerint noveremnek miellot megszolalt volna nenni,,Hedi keszulj fel kerdezni fog tolled valamit az a nenni es te nem fosz tudni valaszolni'' Nem tudom hogy h csinaltam de arra emlekszem h nem hezitaltam ahogy megereztem h kerdezni fog noveremtol valamit egybbol mondtam noveremnek nem filoztam magamban semmit mintha reflex szeruen jott volna ki a szambol amit mar ideztem1x h ,,hedi keszulj fel..''
10 eves voltam, occsem 9 noverem meg 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!