Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mindenkinek van őrangyala?...

Mindenkinek van őrangyala? Hogy lehet vele "jóban lenni"? (Lent)

Figyelt kérdés
Nem vagyok túl jártas a témában. Valahol hallottam, hogy mindenkinek van őrangyala és kapcsolatba is lehet vele lépni. De azt nem értem, hogy hogy lehet kapcsolatba lépni vele, honnan tudom meg hogy ki ő (mitől függ, hogy pont őt kaptam), és érdemes - e? Szóval miből áll egy ilyen kapcsolat? Szimpla beszélgetésből, vagy lehet kérni valamit stb. Remélem érthető voltam, tényleg kezdő vagyok, de érdekel a téma :)

2014. júl. 15. 12:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van. Bizonyos gyakorlatokkal képessé teheted magad arra, hogy lásd őt.
2014. júl. 15. 21:30
 12/20 A kérdező kommentje:
pontosan milyen gyakorlatokkal? mit kell csinálni?
2014. júl. 16. 09:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Te most milyen válaszra vársz valami varázs mozdulatra vagy mire.
2014. júl. 16. 11:09
 14/20 A kérdező kommentje:
olyan választ várok, amit valaki olyan ír aki jártas a témában
2014. júl. 16. 14:03
 15/20 anonim ***** válasza:
40%

Ha az őrangyalodat Bélának hívják, akkor a következő rituálét ajánlom.

3 azonos hosszúságú töltött kolbászból ki kell raknod egy vidéki kocsma borospincéjében egy háromszöget annak nyitásakor A háromszögbe ketchup-el rajzolj egy szemet aminek a közepére óvatosan illesz oda egy szalámit! Ez Béla őrangyal mindent látó szemét fogja ábrázolni mellyel figyel téged, és azokat akik az ő vezetése nélkül nem találnának haza részegen a kocsmából. Természetesen otthon mindig kitörli az emlékezetet, ezért nem emlékeznek sokan, hogy hogyan jutottak pontosan haza. Az egészet öntsd le pálinkával, majd gyújtsd fel. Ha a rituálé sikeres, akkor egészen kocsmazárásig égni fog. Nagyon fontos, hogy a tűzet majd gulyáslevessel oltsad el!

Ezt a rituálét havonta érdemes elvégezni, és így Béla mindig oltalmazni fog téged a kocsmából hazafele vezető utadon.

2014. júl. 16. 19:43
 16/20 A kérdező kommentje:
-_- látom nem megy amit kértem. Ha kipoénkodtátok végre magatokat akkor viszlát.
2014. júl. 18. 00:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Te most komoly valami varázs szöveget vártál?
2014. júl. 18. 00:05
 18/20 anonim válasza:
ha hiszel benne akkor észre dogod venni amikor segít. csak akkor fogod tidni ha odafigyelsz a világodra, akkor látod miben és hol segít. Figyelj oda rá és ne használd ki, nem arra valók. Ja és ha oda figyelsz ezekre akkor már érezni fogod őt.
2014. júl. 18. 10:33
 19/20 anonim válasza:

Volt egy ember aki olyanokat irt hogy:eddig minden ember meghalt...

Az angyaloknak nem az a dolguk hogy kívánságokat teljesítsenek vagy ilyesmi ők segítenek nekünk ettől még érhet rossz dolog de az hogy milyen komoly az attól függ hogy hiszünk-e az angyalunkban (ezt törött kèzzel olyan szerencsétlenûl estem hogy akár a bokám vagy a fejem is sérülhetett volna . Ezt hivják úgh hogy mázli(vagy az angyal miatt?)

😄

2014. dec. 21. 09:50
 20/20 Nagy Jona válasza:
Az őr angyalt a hitem szerint Isten küldte hozzád hogy vigyázzon rád nem hiszem hogy kapcsolatba lehet lépni vele.De több őr angyalod van és úgy tudsz veszíteni angyalt hogyha bűnt követsz el vagy hazudsz stb..
2016. júl. 16. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!