Kódolt nő kérdése:
Miért mindig velem?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat tapasztaltam paranormális jelenséget ... az elején féltem de ez egyre komolyabb lesz .. bárhova bemegyek és látok valamit tudom a nevét hogy mikor halt meg hogy segítséget kér ... sikolyokat hallok és az öregekothona mellet mikor elmegyek sok nőt és férfit látok aki engem néz ... azért írtam ide mert egy hete a buszon egy férfi ült mellém és elült azzal az indokkal hogy egy kapu vagyok és ő ebből nem kér ... ez mit jelent ? úgy félek már megint ...mikor álmodom hogy futok a gyepen úgy kelek fel hogy füves a zoknim ...segítsetek.még csak 17 vagyok.. de nem vagyok bolond !2014. júl. 13. 15:49
1/2 anonim válasza:
Talán légy nyitottabb... ne utasítsd el, hanem menj szembe vele.. tégy fel kérdéseket vagy fogadd el. Ha mást nem menj el orvoshoz... azok úgy is szeretnek okoskodni, hogy paranormlaitás nem létezik...
2/2 anonim válasza:
Ne aggódj ,nem vagy ezzel egyedül!;)....Meg kell tanulni kezelni a képességeket én 20 éve vagyok hasonló szituban és tudom magyon nehéz , ha nincsen segìtség. Eleinte próbàlkoztam tanfolyamokra bejutni , de valamiért eggyikre sem tudtam elmenni, valami mindig történt.
Ma màr tudom , hogy egyedül kellett ezemn az úton végigmennem és azt is tudom , hogy miért. Ha van kedved ìrj és segìtek amiben tudok.
Sajnos nekem szimte sohasem volt .Eleinte féltem ma màr viszont ott tartok , hogy a legkedvesebb baràtom odaàtról van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!