A Balatonban vannak sellők?
Figyelt kérdés
Úgy értem vannak hozzájuk fűződő legendák?
Valaki esetleg látott sellőt vagy más vízi szörnyet ott?
Holnap megyünk a balcsira és érdekelne :)
2014. jún. 13. 20:31
21/27 anonim válasza:
hehe dejó hogy nem hisztek bennem xd legalább nem kerestek xd
22/27 anonim válasza:
Akár...
Ha máshol vannak, ott miér ne lennének?
23/27 anonim válasza:
A Balatonban csak és kizárólag Toni lakik, aki Nessie, a Loch Ness-i szörny unokatesója. Mellesleg a Badacsony alatt szokott aludni és van egy csillámpóni haverja, akit Bélának hívnak. Pont.
24/27 anonim válasza:
Vannak hát. A bőrük barna, általában nők, vastag bajusszal és egybenőtt szemöldökkel. Ha elüvöltöd magad, hogy "Lakatos, Oláh, Ollós!" akkor megjelennek. :)
26/27 bence7900 válasza:
Ott nem sellők hanem bumbusok vannak!Ezek a jégkorszakban jégbefagyott nagyon okos rejtőzködő kétméteres növényevő kétéltűek, amik a jégkorszak végén kiolvadtak felkeltek a "téli álmukból" és a balatonban találtak menedéket.Ők a Tihany mellett élnek a kikapart barlangjaikban, ott fészkelnek és szaporodnak.Emberre nem nagyon veszéjjesek csak ha zavarod őket vagy a területükre mélyen bemész.Róluk még nagyapán mesélt ő látta elnevezte és titokban tanulmányozta őket.Az eredményeit eddig csak én ismerem neked csak egy töredéket mondtam el mert a többi TITOK! :D
27/27 anonim válasza:
én 1 hete voltam..és volt ott egy polip emebr...tényleg...furi volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!