Léteznek sellők és holdmedence?
Bizonyára már sokan ismeritek a H2O Egy víz csepp elég ( H2O Just Add Water)
Című sorozatot amiben 3-átlagos tini lányból sellő lesz amikor a Barlangban/Holdmedencében a telihold fénye a vízre vetítette a fényét.
Nos én a mai napon találtam egy hasonlót, mármint nem barlang csupán csak a holdmedencére hasonlít de nincs semmi ami kőrbe veszi csak úgy simán a szabadban van s a vize folyik valahová egy hosszú árkon át.
Most hogy így nagyjából le írtam ezeket fel teszem azt a kérdést hogy szerintetek ha teli holdkor ami holnap lesz ha bemennék a vízbe, akkor megtörténne a csoda??????
Nem vagyok bolond csak kíváncsi.
üzenetben képet is tudok küldeni!!!
A válaszokat előre is köszönőm!!!!
első Ez tetszett :D :D
én nem azt mondom hogy hiszek benne de annyira hasonlo mint a filmben :D :D
Gondoltam Ha nem más nevetűnk egyet :D
Deh :D :D még be ugrok a hidegvizbe :D :D meg amugy sem akkarok sellő lenni csak láttam hogy felteték már egypáran ezt a kérést s mivel énis talátam egy hasonlo helyet én sem maradhattam ki de lehet hogy nyáron ki probálom már csak hec kedvéből is :D
(Bocsi a helyes irásért sietnem kell) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!