Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A Balatonban vannak sellők?

A Balatonban vannak sellők?

Figyelt kérdés

Úgy értem vannak hozzájuk fűződő legendák?

Valaki esetleg látott sellőt vagy más vízi szörnyet ott?

Holnap megyünk a balcsira és érdekelne :)

2014. jún. 13. 20:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Kedves 9es kicsit sem esett le, hogy itt senki nem hisz ilyenekben?Bassza már meg!Szerinted elhinne ilyen baromságokat, amiket itt összehordtak? -.-

Egyébként, a Balatonba van egy kisebb sellő populáció, amit még 2 éve költöztettek be!Akkor még csak kb. 8 példány volt, mára pedig már 50 darab van!

2014. jún. 13. 21:26
 12/27 anonim ***** válasza:
39%

Sellők léteznek!

Nem állítom magamról, hogy sellő vagyok, de még az lehetek, ugyanis meg vannak bennem azok a tulajdonságok, amik egy sellő számára nélkülözhetetlenek. Ha majd már 16- 17 éves leszek, és majd eljutok Ausztráliába barátnőimmel a Mayko-(mako) szigetre és ott a barlangban teliholdkor a vízbe ugorva sellővé változhatunk. Tehát sellő csemeték vagyunk, van már egy kis varázserőm is van. Egyébként a Mako sziget teljesen nem úgy néz ki, mint a filmben és más a neve, de mégis azokkal történik meg ez a varázslat, akikben megvan ez a csoda és a tulajdonság.”

2014. jún. 13. 21:30
 13/27 anonim ***** válasza:
90%
utolsó, te hülye vagy?
2014. jún. 13. 21:41
 14/27 anonim ***** válasza:

Én is sellő vagyok!! És otthon lettem sellő! Lehet hogy ez másoknál nem vál be de nállam ez vállt be!

Na ugy lettem sellő hogy uszkáltam medencénkben teliholdkór!!! És aztán kiszálltam a vízből miután lement a hóld! És másnap azt állmodtam hogy sellő vagyok és megkérdeztem valakit az álmomban hogy ez igaz vagy megfog történni? És azt mondták hogy igen! Fel is keltem és mejiedtem! Egyszerüen nem akartam elhinni hogy ezt állmodtam és az állmomban azt mondták hogy sellő leszek!

Aztán meg el is felejtettem mit állmodtam mit mondtak az állmomban! Unatkoztam otthon és ugy döntöttem hogy uszok eggyet a medencénkben!! És úszkálok uszkálok elkezd bugyogni allatam a víz és nem érdekel és tovább úsztam!

Azután 10-másodpercell át is változtam és ugy vettem észre mikor ki akartam szállni!! Nagyon megijjedtem!

2014. jún. 13. 21:55
 15/27 moosenstein ***** válasza:
100%

Igazabol a nyilt, mely oceani vizekrol eleg keveset tudunk, de a sello biznisz akkor is nonsensz XD

Csak kepzeld magad ele Arielt amint ikrakat rak :)

2014. jún. 13. 21:55
 16/27 anonim ***** válasza:

Ma egy tizesért eljött velem ívni az egyik!

Hú mekkora bögyei voltak! :))))

2014. jún. 13. 22:23
 17/27 anonim ***** válasza:

Voltak, de már kihaltak.

Azon egyszerű ok miatt, hogy az összes sellő fiú öngyilkos lett, mert semmi szex, a sellő lány lerakja ikráit, a fiúk feladata csupá a "sellő-tejet" ráereszteni.

2014. jún. 14. 09:02
 18/27 anonim ***** válasza:

Tessék:

[link] - beírtam, hogy Balaton Sellők és többek között, ezt a képet dobta ki nekem... . Én már, nem kételkedek bennük! :D

De ha már, Sellőknél tartunk: [link] :D

2014. jún. 14. 14:29
 19/27 anonim válasza:
100%
Itt mindenki sellő? Mindjárt ellovagolok a csillámf_szlámám hátán...
2014. jún. 14. 19:40
 20/27 anonim ***** válasza:
Bezonyám! S mennyire nimfomániások ám!
2014. jún. 15. 02:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!