Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért csinálom ezeket?

Miért csinálom ezeket?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy félek a horror sztoriktól meg ehhez hasonóktól,de mégis nézem őket.Most is ez van mikor Silent Hill:Shattered Memories PSP-játékkal játszok,félek játék közben,de mégis játszok vele és nem hagyom abba egy másodpercre sem.

2014. jún. 9. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Az adrenalin miatt.Ilyen esetekben az agy jutalmazó részébe jut az adrenalin.
2014. jún. 9. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Sok ember pont ugyanígy van vele. A félelemérzésért csinálja. Mivel tudja, hogy ez biztonságos félelem, a gyilkos nem fogja megölni, csak a karakterét / a szereplőt.
2014. jún. 9. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:
73%

Elvezed, hogy félsz sok ember így van vele ilyenkor felszökik az adrenalin. Én emiatt kínzom az áldozataimat, mert jót akarok nekik tőlem egy új életetfelfogást kapnak.

Üdv: Jigsaw illuminátus

2014. jún. 9. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:
61%

Sokat tanítottam az ezotéria válaszíróit például: Adamskit, aki azelőtt egy idegbeteg volt, ha nem hiszed csak olvasd vissza a régi kérdéseit mostanra viszont megtanulta, hogy itt is szabályok szerint játszunk vissza vett az arcából, vagy ott van az író pszichológus, akik még mindig tanítók, mivel nem tanulta meg a tanulságot én pedig nem mondhatom el neki, akkor bizony nem lenne tanulság és ne felejtsük el annát, akit most tanítók asszem ő hamar meg fogja tanulni a tiszteletet mások felé. ;)

Jigsaw

2014. jún. 9. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!