Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttatok már kísértetet? Ha...

Láttatok már kísértetet? Ha igen, írjatok róla.

Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 19:42
1 2
 11/18 anonim válasza:
92%

Jah .

Én átéltem.

pár éve volt

unokatesóméknál volt egy buli és kiment mindenki a tüzijátékot nézni én viszont bennmaradtam.Elkezdtem fotoózni magam.

És sorozatra állítottam.

Amikor megfordítottam a telót véletlenül.

és a kanapét fényképeztem le.

pár órával később vége lett a bulinak.

akkor a képet nem töröltem le.

Amikor hazamentem lefeküdtem és néztem a képeket.

És egyszer csak a kanapén egy menyasszonyi ruhában volt "valaki".Közben mindenki kinn volt.Az arcát nem lehetett látni.Rövid vörös haja volt.

Azóta nem merek egyedül fotózkodni :(

2010. febr. 4. 20:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyen sztorim van egész kiskoromban kezdődött úgy hét nyolc éves lehettem. Korán keltem mindig hogy hétvégén láthassam az összes rajzfilmet.Az nap is így tettem. A nővérem nem volt itthon, valahol kirándult azt hiszem. Egyedül voltam a házban mert anyáék elmentek a nagyimékhoz. Éppen öltöztem amikor furcsa hangra lettem figyelmes. A szekrény mögül jött...rég volt de az emléke ma is élénken megmaradt. Egy szuszogás szerű hang volt..nem tudtam mit csinálni ültem és figyeltem de a szuszogás ami egyre csak hangosabb lett, közeledett és közeledett...aztán éreztem a tarkómon mintha valaki lélegezne mögöttem és a meleg levegőt rám fújná. A szuszogás már mögöttem volt, tisztán halottam. Annyira megijedtem hogy pizsamában rohantam le a konyhába és ott ücsörögtem.Persze anyumék azt hiszik képzelődtem, nincs ott semmi.Mai napig azt hiszik élénk a fantáziám,pedig számos megmagyarázhatatlan történetben volt már részem. Szívesen mesélek neked még ha írsz privátot..rengeteg történetet mondhatok, de akik elolvasnák bolondnak hinnének:)bárki írhat akit érdekelnek az ilyen történetek:)
2010. máj. 3. 15:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
20.04-es ez nagyon durva! Nekem is van szellemes sztorim, hiszek is bennuk. sot megnyugtat a tudat h a szeretteim korulottem vannak. De a Te eseted amikor lovesed sincs h ki volt az a rovid haju no, hat az eleg felelmetes... azota se jottel ra ki volt?? megvan meg a kep?
2010. máj. 4. 21:59
 14/18 anonim ***** válasza:
32%

02-04 20:04

Fogadjunk nincs meg a fotó...

Mert ha egy ilyet tényleg átéltél, akkor biztosan megőrzöd, és nem hagyod véletlenül se hogy elkallódjon az a kép.

Ja és előző! Látod nem is reagál az üzenetre, magyarul vakít mint a szar.

Persze ettől én még hiszek a szellemekben, de a 02-04 20:04-nek nem...

2010. máj. 6. 11:07
 15/18 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
2010. máj. 6. 12:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én remélem nem láttam még, de vannak fura "élményeim".

Barátnőmnél aludtam , majd hajnalban felriadtam, mintha valakit láttam volna állni mellettem. Nagyon megijedtem, meg minden. Másnap mondta a lány, hogy a barátja is ugyanott látta egyszer a nagybátyját.

Én ilyen fény-árnyék dolognak tudtam be, pedig mondjuk tök sötét volt, meg hipnagóg hallucinációnak. Azt lehet érdemes tudni, hogy a lány mikor ki volt bukva, "sötét erőket" hívott segítségül, amúgy teljesen normális egészséges csak durva élethelyzete volt nagyon és fiatal volt.

2010. jún. 12. 16:44
 17/18 anonim válasza:

Én nem láttam, de tapasztaltuk a barátainkkal, hogy ott volt egy.

Alsós korunkban nagyon foglalkoztatott minket ez a téma, ezért 5-en, 6-an összeálltunk és szellemeket kerestünk/"idéztünk". Féltünk is kicsit ettől az egésztől, de tetszett ez a gyerekes rettegés. Egyik délután lementünk a suli alagsorába, ahol sötét van, és csönd. Az egyik barátom a kamerás mobiljával végigment azon a folyósón és mindent lefilmezett, míg mi is sétálgattunk ott egy kicsit. Néma csönd volt. Légy sem zümmögött. Kikapcsolta a kamerát, mondta, hogy mindet felvett, és kimentünk a sötétből. Rögöhtünk, hogy "áh, biztos nem lesz semmi"... Rajta voltunk mi is a videón, tisztán látszunk rajta, hogy 3-an ott állnak a folyósó távolabbi részén (a világosban) és feszülten, csöndben figyelnek minket. Illetve rajta voltunk mi is, hogy a barátnőmmel benn mászkálunk, míg a kamerázó barátunk végigmegy a sötét átjárón. Amikor néztük a videót, úgyszintén csönd volt. És akkor egy sikolyt hallottunk. A videóból! Pedig mint említettem, a videó felvétele alatt is néma csönd volt, illetve amikor néztük, akkor is. Újra és újra lejátszottuk a videót, és minden alkalommal hallottuk a sikolyt. Különös... pedig 6-unkon kívül senki nem volt ott...

Azután kicsit hanyagoltuk a témát, mert nagyon megijedtünk. :)

Ez volt azt hiszem 3.-ban. Most leszünk 8.-osok. De élénk az emlék, és nem értjük máig sem, mi volt az, és miért!

Másik történet:

Ugyanabban az évben, ugyanúgy a suliban. Az udvaron voltunk, ahol van egy lépcső-feljárat, a végén egy ajtó, ami a tesiteremhez vezető folyósóra visz, ha nyitva van. Ott szoktak a kicsik kidobóst játszani. Az a rész le van fedve, afölött van a tanári erkélye. A plafon meg van repedve, néhol el is van színeződve az egykori fehér festék. A barátnőmmel felmentünk oda, elültünk a plafon közepe alá, betettünk középre egy fekete nyakláncot, törökülésbe ültünk, megfogtuk egymás kezét, és "szellemet idéztünk". Egy másik barátnőnk a lépcsővel szembeni padról figyelt minket. Elkezdtük "hívogatni" a szellemeket csukott szemmel, és egy pár szóból álló mondatot ismételgettünk. (sajnos, már nem emlékszem rá, hogy mi volt az a mondat. =( ) és az zökkentett ki minket a "meditálásból", hogy a padnál lévő barátnőnk felsikolt, és a plafonra mutat, és azt mondja: "ott volt valami feketeség, majd eltűnt! előjött valami!" gondoltuk, csak képzelődik (mi sem hittünk nagyon benne, de csináltuk, mert tetszett, hogy azért valahol mélyen, elhisszük, és félünk tőle) de akkor megnéztük a nyakláncot, és 10-15 cm-rel arréb helyezkedett el, mint ahova leraktuk! nem volt szél, csak mi ketten voltunk a barátnőmmel ott a körben, és fogtuk egymás kezét (szóval még az sincs, hogy valamelyikünk arrébb lökte). De akkor hogy került arrébb, és mit láthatott a padnál lévő barátnőnk? Vajon van összefüggés? Nem tudom, de érdekes... :/

2010. aug. 20. 13:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyszer a ganyénál:)
2010. szept. 20. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!