Láttatok már kísértetet? Ha igen, írjatok róla.
Én látni nem láttam, de 1 éve kb volt egy olyan élményem... húúh
szóval éjfél lehetett, és felébredtem, alapból rossz érzésem volt, meg rosszat is álmodtam egy rémalakról. Hason fekve alszom mindig és úgy ébredtem hogy csak a szemem nyitottam ki, és nem mozdultam meg. Megnyugodtam és próbáltam aludni, de volt ilyen rideg érzésem, mintha valami lenne mögöttem. Egyszer csak elkezdtem érezni, ahogy a takaró húzódott le a hátamról, és egy hideg kéz érintését ( az ujjai hegyét) ahogy húzza le rólam. Jég hideg volt...:S Azt hittem , hogy a takaró magától csúszik le rólam, így felemeltem a lábam, hogy ne csússzon tovább, de mégis csúszott...Igazából ekkor jöttem rá, hogy az a hideg kéz nem csak a hidegfutkosás.. feküdtem tovább, és amikor már a fenekemnél járt a takaró hirtelen kiszaladtam, nagyon féltem.. Egész éjjel nem aludtam... Lehet röhejesen hangzik, de nem álmodtam, és semmi dilim nincs. Soha nem gondoltam hogy ilyen van, vagy mi..Néha még most is eszembe jut, és olyankor nem tudok aludni... 17/L
Egyszer arra ébredtem, hogy valami van a hasamon. Egyre feljebb ment, és egy gyenge szuszogást éreztem. Amikor már ott volt majdnem a nyakamnál, megfogtam azt a valamit, felkapcsoltam az éjjelilámpát és megláttam...
A tengerimalacom! Véletlenül nyitva hagytam a ketrecét.
A kereső használatával itt a gyakorikerdesek.hu-n is több hihető történetet lehet találni.
Aki nem találkozott még semmi "megmagyarázhatatlannal" az úgyis csak ki fog röhögni, mondhatsz bármit.
Akik találkoztak, vagy minimum egy közeli ismerős mesélt ilyet, azok talán válaszolnak. Reméljük.
Ha érdekel az "igazság", legalább az alábbi könyvajánlót olvasd el (egy orvos kandidátus írta), ha a könyvet nem is (pedig érdemes lenne, pl. nem félnél többet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!