Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen lények vannak a Negyedi...

Milyen lények vannak a Negyedik Dimenzóban? (halál után)

Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 23:55
1 2 3
 21/27 trex21 válasza:
de most komolyan honnan tudhatná bárki is még senki nem jött vissza senki hülye kérdés
2014. máj. 17. 14:57
 22/27 anonim ***** válasza:
Hülye kérdésre hülye választ lehet adni..
2014. máj. 17. 19:42
 23/27 anonim válasza:
A merevedésem szokott a negyedik dimenzióba kivetülni, hogy ott aztán milyen lényként tiszteli húsuborkám az EU illetve tovább szabályozza - e a görbülését, azt már nem tudom...
2014. máj. 18. 10:43
 24/27 liala válasza:

(kicsit lemaradtam a válaszolással...de akkor is xd)

Utánna elmehetnénk a szomszédos erdőbe megkeresni Slendy bácsit.Versenyzünk ki hány papírt talál meg.

Állj...Ha Chuck Norris is velünk lesz...biztosan ő fog nyerni :'(.Mondjuk kecskefapálinka után kitudja XD

2014. máj. 19. 15:39
 25/27 anonim ***** válasza:
Orbán Viktor, Jozef Sztálin, reptíliánok, krixkraxiak, lumbulábiak, gumhódok, poloskoidok, glükokortikoidok, kakamatyik, LiBajnai Gordon, Chuck Norris
2014. máj. 19. 15:40
 26/27 anonim ***** válasza:

xD de hívhatom a mátranováka fasznyűvőt is? azt rég láttam már vagy 1 hete meg a louch-nessich nyihogó rettenetet a

józsi bácsi tavában látták utoljára xd

2014. máj. 19. 21:56
 27/27 liala válasza:
XD Hozzad azt is.Tényleg...Most jutott eszembe hogy Pista bát még tavaly nyáron fentfelejtettem a Mont-Everest-en.Szerintem azt is valahogy le kéne hozni xd.
2014. máj. 24. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!