Vannak itt olyanok, akik idéztek már szellemet? Elmesélnék?
Sziasztok
Először is a FAKEeket nem látom szívesen,és azokat sem,akik csak beszeretnének szólni,hogy szellemek nem léteznek.
Akik itt már idéztek szellemet azok elmondanák,hogy,hogy történt ?(pl.:letakarták a falat,meggyújtották a gyertyát,az elejétől a végégig!!!) Nem baj,ha nem sikerült,azt is írjátok le!
Nem kipróbálni szeretném,csak érdekel.
Nem hiszek ilyen középkori babonákban. Egyszer meghívtak egy társaságba, ahol egy nagyon híres (és drága) médium szellemet fog idézni.
Kíváncsiságból elmentem.
A médium egy elsötétített szobába ültette le a résztvevőket. Maga elé tett egy foszforeszkáló üveggömböt. A kezeit a gömb fölé rakta, és elkezdett mormolni valamit. Majd láthatóan transzba esett. Hívogatta a szellemeket, legalább negyedóráig, de nem jött egy sem. Visszatért a transzból és kijelentette, hogy van a társaságban valaki, aki nem hisz a szellemekben, azért nem tudja őket megidézni.
A pénzt természetesen azért elkérte.
Én a mai napig nem tudom, hogy valóban szellemet idéztünk-e, vagy csak akartam ezt gondolni, minden esetre azért eléggé fura élmény volt.
Akkoriban nagyon érdekelt az okkultizmus, sokat olvastam ebben a témában. A Quija-táblát magam készítettem, ennek eléggé bonyolult részletei voltak, de semmi fekete mágiához köthető.
Volt gyertya, 3-an voltunk, mindannyiuknak csak egy ujja volt a poháron.
Egy férfivel beszélgettünk, valami német hangzású neve volt, nagyon általános kérdéseket tettünk fel. Olyanokra nem tudott válaszolni, hogy mikor halt meg, meg hogyan. Egyszerűen nem mozdult a pohár. Ami furcsa volt, hogy ahogyan folyt a szeánsz, úgy egyre gördülékenyebben húzta a poharat, miközben mi nem változtattunk a nyomáson.
Furcsa volt még, hogy nagyon fárasztó dolog volt. Olyan érzésem volt, mintha minimum egy fél könyvet kiolvastam volna együltő helyemben. Lehet csak a feszült koncentráció miatt, de nekem ez akkor is nagyon meghatározó, ahogyan visszagondolok rá.
Emlékszem, akkor utána néztünk a városi levéltárban, mert állítása szerint a városban élt valamikor. Hát nagyon nem volt egyszerű dolgunk, de stimmelt a felesége és a két lánya neve. Furcsa volt, mert mondott még egy harmadik gyereket is, egy fiút, de nem volt neki. Azt hiszem a második világháborúban halt meg.
Nem ma volt már, és annyira nem is volt meghatározó élmény, mert pont az történt, mint amit vártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!