Láttatok már szellemet?
Csak azért kérdezem,mert nekem már volt egypár élményem,csak most a tiétekre vagyok kíváncsi.:)
Előre is köszi a válaszokat.:)
Nagyon szívesen egy szellem nem olyan, ahogy képzeled mertha léteznek szellemek nem tudod érzékelni vagy látni azokat elvileg egy más dimenzióban tartózkodnak egy szellem-síkon elméletem szerint az a sík nem létezik mármint az élők számára azon a síkon teljesen más fizikai törvények vannak azért sem tudod észlelni azokat a mostani testeddel. teljesen más fizikai törvények vonatkoznak rájuk nem találkozhatsz velük nem tudod érzékeli vagy látni azokat számunkra nem léteznek.
Üdv, J
Kettes elmélet
Létezik két sík a mi világunk és a szellemvilág véleményem szerint van egy kapocs a két világ-közt. mégpedig az energia állítások szerint az ember halálakor valamilyen energia löket szabadul fel és ez a bizonyos energia kapocs a két világ-közt sokak állítják, hogy szellemet, kísértetet, láttak és valamilyen energia ként írják le őket. ez lehet az oka, amiért áttudnak menni a tárgyakon, falakon, és ezt az energiát észlelik az emberek nem pedig a testüket.
Üdv, Professzor J.
Szia!
Mit láttál?
Nagyon kíváncsi lennék rá...
Megírod privátba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!