Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez mi lehet valami szellem?...

Ez mi lehet valami szellem? Éppen kutyát sétátatam.

Figyelt kérdés
Na szóval fél órája voltam a határba kutyát sétáltatni. Éppen egy őz csapatot néztem az erdő szélén, amikor látom hogy hitelen elszaladnak.Rá egy 10 percre hallom hogy valaki sikitozik vagy talán ordit olyan volt mint hogyha egy macska mérgesen nyávona mély hangon(más hogy nem tudom leírni)és ez a hang egyre közeledet aztán mikor oda ért melénk úgy el is ment ahogy jött. A kutya utána ugrott de eröse fogtam a pórázt, amúgy ez nagyon szokatlan volt mert nem szokot ilyenekett csinálni kutyaiskolába is járatom. Nagyon rémisztő volt. Bocs a heles írásért, még mindig remeg a kezem.

2014. ápr. 23. 19:31
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja és az őzek is két irányba szaladtak ell pedig egyfelé szoktak.
2014. ápr. 23. 19:34
 2/12 magic csajszi válasza:
Hu ez tenyleg nagyon ilyeszto lehetett...A hangot rendesen magad mellett hallottad?? Nem esetleg az erdobol/bokorbol...(nem tudom milyen helyszinen voltal pontosan) Amugy, macskahoz hasonlitottad...nem lehet, hogy egy macska volt aki megilyedt a kutyusodtol? Nem volt kod? Nem lehet hogy nem lattad a szemelyt/allatot aki ilyen hangot adott ki?
2014. ápr. 23. 19:51
 3/12 Gyémántlány ***** válasza:
Valami állat lehetett, ami üldözte az őzeket, de amint észrevett titeket, rejtőzködő módba kapcsolt. A kutyust is az zaklathatta fel, hogy valami állatka garázdálkodik...
2014. ápr. 23. 19:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A magyar nyelv megkínzott szelleme volt az!
2014. ápr. 23. 20:19
 5/12 A kérdező kommentje:
Csak vicc volt
2014. ápr. 23. 20:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
._."
2014. ápr. 23. 20:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"Csak vicc volt" - Nem mondod! Pedig annyira hihető volt!

:-)

2014. ápr. 23. 21:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Itt csak olyanok tesznek fel kérdéseket, akik nem tudnak helyesen írni? Más az, ha elgépelsz 1-2 betűt, de hogy minden második szó hibásan van írva.. még ha igaz lenne, se tudnám komolyan venni. Mintha egy kiselsős gyakorolná a gépírást.
2014. ápr. 24. 10:07
 9/12 anonim ***** válasza:

Egy szellem!!Kiakadt hogy a matekdogája 1-es lett.

szellem: oooooooooooáááááá mély hangon

2014. máj. 12. 18:12
 10/12 anonim válasza:
-.-
2014. jún. 18. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!