Hogyan tudnék rábírni egy szellemet, hogy beszéljen hozzám?
Figyelt kérdés
Van a lakásukban egy szellem.Érzem,mert a szoba egy bizonyos pontján(legtöbbször az ágyam mellett)hidegebb van,mint máshol.Többször ébredtem arra,hogy valaki betakart engem.Sokszor érzem azt,hogy valaki figyel.Valahol azt olvastam,hogy le kell ülni és hagyni,hogy a szellem a kezünket fogva írni próbáljon.Ezt kipróbáltam és sikerült.Viszont szeretném a hangját is hallani,meg látni is őt.Hogy biztos legyek abban,hogy ő az akinek mondja magát(most nem lényeg,hogy mit mond).Ötleteket várok arra,hogy rávegyem a beszédre,meg hogy megjelenjen.Nem szellemidézés,mert már itt van!2014. ápr. 15. 19:23
1/6 anonim válasza:
Nem kellene a szellemekkel szorakozni.Hogy esetleg ő irjon azt pedig egyaltalan nem kellene hagyni ()
2/6 anonim válasza:
sajnálom, nem tudok segíteni, de ez engem is érdekelne
3/6 Laylah válasza:
Rá nem veheted, megkérheted, de nem biztos, hogy ő is akarja. Kényszeríteni meg nem lehet. A szellemek ugyanolyanok, mint az emberek bizonyos szempontból: ha nem akarja, nem fogja megcsinálni. Jobbat nem tudok...
4/6 anonim válasza:
úgy hívják ezt az utat az okkultizmusban, hogy a tanulás ösvénye.
ha majd végigjártad, tudni fogsz mindent, még azt is hogy ilyen helyzetben mit kel csinálni.
de erre magadnak kell rájönni, mert így tanulsz, tapasztalatok által.
5/6 dávid19216 válasza:
hát beszél az amúgy de nagyon ritka h fülel meg hallhatod de van olyan gép amivel érzékelheted meg meg érthetetd a szellmek hangját de nem hiszem h tudna lenne ahoz elég erős h hallhasd amit mond
6/6 anonim válasza:
Én elmennék egy orvoshoz a helyedben, ezt gyógyszerrel ki tudod kúrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!