Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan tudnék rábírni egy...

Hogyan tudnék rábírni egy szellemet, hogy beszéljen hozzám?

Figyelt kérdés
Van a lakásukban egy szellem.Érzem,mert a szoba egy bizonyos pontján(legtöbbször az ágyam mellett)hidegebb van,mint máshol.Többször ébredtem arra,hogy valaki betakart engem.Sokszor érzem azt,hogy valaki figyel.Valahol azt olvastam,hogy le kell ülni és hagyni,hogy a szellem a kezünket fogva írni próbáljon.Ezt kipróbáltam és sikerült.Viszont szeretném a hangját is hallani,meg látni is őt.Hogy biztos legyek abban,hogy ő az akinek mondja magát(most nem lényeg,hogy mit mond).Ötleteket várok arra,hogy rávegyem a beszédre,meg hogy megjelenjen.Nem szellemidézés,mert már itt van!

2014. ápr. 15. 19:23
 1/6 anonim válasza:
Nem kellene a szellemekkel szorakozni.Hogy esetleg ő irjon azt pedig egyaltalan nem kellene hagyni ()
2014. ápr. 15. 19:56
 2/6 anonim válasza:
sajnálom, nem tudok segíteni, de ez engem is érdekelne
2014. ápr. 15. 20:03
 3/6 Laylah ***** válasza:
Rá nem veheted, megkérheted, de nem biztos, hogy ő is akarja. Kényszeríteni meg nem lehet. A szellemek ugyanolyanok, mint az emberek bizonyos szempontból: ha nem akarja, nem fogja megcsinálni. Jobbat nem tudok...
2014. ápr. 15. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

úgy hívják ezt az utat az okkultizmusban, hogy a tanulás ösvénye.

ha majd végigjártad, tudni fogsz mindent, még azt is hogy ilyen helyzetben mit kel csinálni.

de erre magadnak kell rájönni, mert így tanulsz, tapasztalatok által.

2014. ápr. 15. 21:47
 5/6 dávid19216 ***** válasza:
hát beszél az amúgy de nagyon ritka h fülel meg hallhatod de van olyan gép amivel érzékelheted meg meg érthetetd a szellmek hangját de nem hiszem h tudna lenne ahoz elég erős h hallhasd amit mond
2014. ápr. 15. 22:11
 6/6 anonim válasza:
Én elmennék egy orvoshoz a helyedben, ezt gyógyszerrel ki tudod kúrálni.
2014. ápr. 25. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!