Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tudom hogy már rengeteg ilyen...

Tudom hogy már rengeteg ilyen kérdés van de mit gondoltok a vámpírok létezéséről?

Figyelt kérdés

Utálom a Twilightot inkább a Vámpírnaplókért rajongok de már előtte is kutatgattam vámpírok után.És ezt nem Drakula indította sok évszázadda ezelőtt és láttak már hasonló lényeket.Mivan ha léteznek és ugyanolyan emberek mint mi, ugyanúgy viselkednek.Az emberek makacsok és nem hiszek csak abban amit látnak.Azt se hitték el hogy a Föld forog olyan baromságnak számított nekik mint a mostani embereknek a vámpírok.Miért sne létezhetnének emberi alakban?Ti hisztek bennük? Én meg vagyok győződve hogy itt élnek és ha valaki tud valamit bármi kis legendát vagy saját történetet az kérem írjon.Igazából ha tényleg találkoznék egyel bármit megadnék hogy én is vámpírrá váljak mert a mostani életem borzalmas és a jövőre nézve egyre rosszabb lesz.Valahogy sokkal jobban élvezném az életet ha örökké élhetnék és bármit megtehetnék de gondolom minden ember hasonlóra vágyik..

Szerintetek léteznek vámpírok? Szkeptikusok inkább álljanak odébb akik pedig ugyanebben hisznek mint én azokkal szívesen beszélgetek:)

15/l

2014. ápr. 5. 20:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igazából sokat segítettél köszönöm:)

Nem menekülhetek el egy olyan dologba ami lehet nem is létezik.És a sötétben élni sem lenne olyan kellemes.Ami viszont nagyon rossz hogy miután ezt a sorozatot megnéztem sokszor kedvem támadna embereket ölni és nem tudom miért..tudom hogy nem normális gondolkodás és azt is hogy soha nem tenném meg de mégis szörnyű érzés hogy él ezettel gondolok olyan dolgokra hogy pl.valakinek elvágom a torkát..

2014. ápr. 12. 15:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Azt, hogy nem tennéd meg, azt nem tudhatod sajnos.Az ilyet a pillanat dönti el. Pl. önvédelemből, ha valaki megtámadna, valószínűleg nagyon is megtennéd.De persze ez más:) Szerintem azért vannak ilyesmi gondolataid, mert eleve tetszik neked a vámpírok természete, és szeretnéd beépíteni a természetedbe. De azért javaslom inkább csak a határozottságot és találékonyságot vedd át tőlük:))

A másik még ami eszembe jutott, hogy azért is szeretjük ezeket a sorozatokat, könyveket, mert sok minden és gyorsan történik benne. Amibe nem mélyednek bele azok a mellékszálak, Pl. gondold el Matt helyzetét. Lassan minden barátja vámpír lett, vagy van valami szuper szuper képessége. Ő pedig egyedüliként, pultosként gályázik, mindenféle erő hiányában ( ha leszámítjuk hogy jó sportol:)) ), na ez már biztos nem olyan vonzó senkinek, hogy ő ide oda sodródik az eseményekben, egyáltalán nincs a középpontban, hacsak nem kell megmentenie a vámpír barátnőknek őt,Rebecca, Caroline, Elena.

A mi életünk nem ilyen, eseménytelen, nagyjából ugyanolyan sémákra épül, tanulunk, dolgozunk, majd családot alapítunk és meghalunk. És ettől hajlamosak vagyunk megijedni. Sokan. Nem is alaptalan a dolog, elég sivár ez a világ egyébként tényleg, de muszáj benne megtalálni azt a néhány jó és különleges dolgot amit élvezünk (itt most nem olyasmikre gondolok, amit már írtam, hogy szeretet, család meg ilyesmi, ezek fontos dolgok, de szerintem kell az életbe a titokzatosság, valami ami mélyen lefoglal és elgondolkoztat minket, ami cselekvésre inspirál és én ezért nem bántom azokat akik hisznek itt a nem tudom milyen görényemberben (bocsánat), ha abban hisz akkor abban hisz. Amíg kutat utána nem lesz olyan semmilyen az élete, aztán ki tudja lehet menet közben felfedez egy-két dolgot (bármilyen más témában is, legyen az természetfeletti vagy tudomány).

2014. ápr. 14. 11:32
 13/14 anonim válasza:

Léteznek.

Szerintem akinek gyorsan nő a körme,a haja,vagy fura a két első foga fura az vámpír.

Mármint nem vérszívó csak kicsit olyan.

De ember csak vámpiros dolgai vannak.

Egyépként az ilyen furcsaságokon kívül nem léteznek.

Ezek is ritkadolgok(például:nekem levágom a körmöm 5 nappal késöbb vagy 3 nappal késöbb olyan nagy mintha lese vágtam volna).

2014. ápr. 17. 19:07
 14/14 KysPimasz95 válasza:

Szia engem nagyon megfogott az amit irtál és engem is nagyon érdekel a téma már lb 2-3éve kutatok énis hasonló témákban és van 1-2 dolog amit nem osztottam meg idáig senkivel mert féltem talán attól hogy nemhisznek nekem de jól esne valakivel beszélgetni hasonló dolgokról irj privit

arnyvadasz@citromail.hu :)

2014. jún. 26. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!