Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Csakis hozzá értők írjanak....

Csakis hozzá értők írjanak. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Röviden és tömören le irom,hogy mik történtek velem eddig 15 év alatt és érdekelne hozzá értők véleménye. Előre leszögezem nem vagyok bolond sem retardált! Kezdődött azzal,hogy rokonaink házába zuhanyoztam mikor megszólalt mögülem egy férfi hang és megkérdezte mit csinálok. hátra fordultam nem volt ott senki.. persze,hogy nem hiszen egyedül voltam az egész házba. tudni kell,hogy ott halt meg édes apám több hozzá tartozója is abban a házban. Aztán pár évvel később kis öcsé szobájába fekszek/alszok éjjel felkeltem magamtól de csak a szemem nyitottam ki és láttam egy fekete alakot az ablak előtt térdelni. szín fekete volt kis termetű- másnap mesélem és öcsém teljesen kiakadt mert mondta,h ő is látta már a szobájába és elmondta ugyan azt kb mint én..csak ő más test helyzetekbe látta.pl:ált a szekrény mellett). ismét eltelt kis idő de a lakás ugyanaz... mindenki hallotta anyám, apám, testvérek éjjelentee ,hogy mintha valaki járkálna a szőnyegen óvatos léptekkel de látni senkit sem lehetett. lélegzet vételt is lehetett hallani még nappal is volt,h erősebben volt,hogy halkabban. Miután elköltöztünk onnan évekig semmi aztán egyszer hirtelen ujra.. másik városban laktam már és ott is voltak dolgok pl: a kutyám nézett egy helyre a sarokba meredten és ugatott morgott.. vagy a kulcsot elforditottam és vissza fordult szép lassan teljesen magától! vagy a legdurvább ülök a kis szobába csukot ajtónál és a kutyám egyszer csak izgatottan az ajtótt kaparja majd elkezd morogni, és én lépteket hallottam kitről.. na má a 10. en laktam és vastag biztonsági ajtó volt.. tudtam,h ott be nem jöhet senki.. és tisztán lehetett lépteket ajd oylan hangokat hallani mintha valki feltúrá az egész szobát! nem mentem ki... másnap reggelig.. de minden a helyén volt... és sorolhatnám még,hogy mik történtek... a sok heelyes írási hibáért stb bocsánatot kérek meg ha kicsit zavarosan irtam le de a billyentyűzet kicsit behalt :)

2014. febr. 24. 23:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%

Abból amit írtál, nekem az a logikus, hogy a családoddal, vagy éppen pont veled van egy szellem. Hogy mi okból, arra nagyon nem tudok választ adni.

Én azt mondanám, hogy szenteltesd fel a lakást, kérj áldást magadra, olyan vallás szerint, amiben valóban hiszel.

Azt gondolom, hogy kár lenne elmenni "médiumhoz" vagy valamilyen boszorkány/vajákosasszony, bánom is kihez, mert azoknak tényleg hatalmas százaléka csak kuruzsló és pénzlehúzás az egész, vagy akár sokkal rosszabbat is tehetnek, minthogy segítenének a helyzeten.

Látogasd meg a családi sírhelyeket, vigyél virágot, gondozd meg most kicsit, ha időd engedi. Semmiképpen sem árthat, ha ilyen pozitív cselekvéssel, meg gondolkodással vagy irántuk.

Ha ez sem segít, akkor viszont valami értelmes, jó referenciákkal rendelkező igazi hozzáértőt keress meg, ne olyat, aki hirdeti magát.

2014. febr. 24. 23:57
 2/11 A kérdező kommentje:
és hol találhatnék ilyen embert? csak mert nem igazán mozgok ilyen körökben és én is úgy gondolom,hogy rengeteg a kuruzsló azok között aki hirdeti magát
2014. febr. 25. 03:06
 3/11 anonim ***** válasza:
33%

Én azt gondolom a szellemekről amit egy orosz tudós, L. Vasziljev - Telepátia című könyvében is említ: Közönséges látomások, hallucinációk, mely a telepátia egyik erősebb formája.

Nem hinném hogy szellemirtó vállalkozó kellene ide. :)) A tudományos magyarázat ismerete mindent megold. A tudás ingyen van, mármint az értékes és valós tudás. De az ördögűzők, látók, csalók és más hamis tudások drágák, és nem csak pénzben kifejezve.

2014. febr. 25. 06:25
 4/11 A kérdező kommentje:
de lényegében te most azt mondod,hogy nem vagyok 100%-as...
2014. febr. 25. 14:13
 5/11 anonim ***** válasza:
48%

Konkrétan bármilyen pap képes felszentelni egy lakást, és azt hiszem áldást is lehet kérni templomban (? nem vagyok vallásos, hátha valaki jobban tudja)

Szerintem sokkal elrugaszkodottabb elképzelés az, hogy a szellemek a telepátia kivetülései, mint azt, hogy egy számunkra megfoghatatlan közegben létező személyiségek. Ezt már csak abból is gondolom, hogy bizonyítottan mérhető jelenség a szellemjárta házakban a magasabb elektromágneses tevékenység, és még nagyon sok fizikai anyag, amit tudományosan nehéz megmagyarázni. Kezdjük tudni, hogy több síkon történik a létezés, a fizikai elméletek is több dimenzióban zajlanak, néha olyan sokban, aminek a létezését nem is bizonyította még senki.

Ez után nem tudom, hogy hogy lenne egyszerűbb magyarázat a folyton felbukkanó random hallucináció, aminek elvileg lenyomata van az agyban, tehát kimutatható lenne tesztekkel.

2014. febr. 25. 14:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha igaz amit írsz akkor nem árt egy papot hívni,hogy felszentelje a lakást.Nekem van egy kis feszületem és belemártottam a szenteltvízbe ,ezzel távol tartva kísértőket...
2014. febr. 26. 11:41
 7/11 A kérdező kommentje:
persze,hogy igaz... de hozzá tenném,hogy a jelenségek első fele egy kis faluban,pécsen majd a másik fele már pesten történt. Nem arról van szó,h félek vagy bármi hasonló.. csak egyre lustábbnak ,levertebbnek szerencsétlenebbnek érzem magam és olvastam köze lehet hozzá... az az igazság,hogy én sem tudok magyarázatot ezekre,hogy valóban mit láthattam de nem hiszem,hogy otthon a kanapén ülve hirtelen ám törne a hallucináció vagy teljesen más hétköznapi helyzetekben
2014. febr. 28. 19:11
 8/11 anonim válasza:
pécs mióta kis falu? bocsi, ezt muszáj volt. :) amúgy meg, szerintem nem hallucinálsz, velem is szoktak ilyenek elofordulni. Szentelt vizet meg te is tudsz "készíteni " úgy, hogy raksz valamibe pl. kis tálba vizet, megfogsz egy feszületet ill. rózsafüzért és fölé tartod, miközben mondod a Miatyánkot.
2014. ápr. 17. 18:02
 9/11 A kérdező kommentje:
kis faluban VESSZŐ pécsen de igy is irhattam volna,hogy kisfaluban aztán pécsen:)
2014. ápr. 18. 19:19
 10/11 anonim válasza:

Oké, ne haragudj :) ne harapd le azért a fejem lécciii :D

Amúgy mi a helyzet azóta? :)

2014. jún. 26. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!