Csakis hozzá értők írjanak. Mit gondoltok?
Abból amit írtál, nekem az a logikus, hogy a családoddal, vagy éppen pont veled van egy szellem. Hogy mi okból, arra nagyon nem tudok választ adni.
Én azt mondanám, hogy szenteltesd fel a lakást, kérj áldást magadra, olyan vallás szerint, amiben valóban hiszel.
Azt gondolom, hogy kár lenne elmenni "médiumhoz" vagy valamilyen boszorkány/vajákosasszony, bánom is kihez, mert azoknak tényleg hatalmas százaléka csak kuruzsló és pénzlehúzás az egész, vagy akár sokkal rosszabbat is tehetnek, minthogy segítenének a helyzeten.
Látogasd meg a családi sírhelyeket, vigyél virágot, gondozd meg most kicsit, ha időd engedi. Semmiképpen sem árthat, ha ilyen pozitív cselekvéssel, meg gondolkodással vagy irántuk.
Ha ez sem segít, akkor viszont valami értelmes, jó referenciákkal rendelkező igazi hozzáértőt keress meg, ne olyat, aki hirdeti magát.
Én azt gondolom a szellemekről amit egy orosz tudós, L. Vasziljev - Telepátia című könyvében is említ: Közönséges látomások, hallucinációk, mely a telepátia egyik erősebb formája.
Nem hinném hogy szellemirtó vállalkozó kellene ide. :)) A tudományos magyarázat ismerete mindent megold. A tudás ingyen van, mármint az értékes és valós tudás. De az ördögűzők, látók, csalók és más hamis tudások drágák, és nem csak pénzben kifejezve.
Konkrétan bármilyen pap képes felszentelni egy lakást, és azt hiszem áldást is lehet kérni templomban (? nem vagyok vallásos, hátha valaki jobban tudja)
Szerintem sokkal elrugaszkodottabb elképzelés az, hogy a szellemek a telepátia kivetülései, mint azt, hogy egy számunkra megfoghatatlan közegben létező személyiségek. Ezt már csak abból is gondolom, hogy bizonyítottan mérhető jelenség a szellemjárta házakban a magasabb elektromágneses tevékenység, és még nagyon sok fizikai anyag, amit tudományosan nehéz megmagyarázni. Kezdjük tudni, hogy több síkon történik a létezés, a fizikai elméletek is több dimenzióban zajlanak, néha olyan sokban, aminek a létezését nem is bizonyította még senki.
Ez után nem tudom, hogy hogy lenne egyszerűbb magyarázat a folyton felbukkanó random hallucináció, aminek elvileg lenyomata van az agyban, tehát kimutatható lenne tesztekkel.
Oké, ne haragudj :) ne harapd le azért a fejem lécciii :D
Amúgy mi a helyzet azóta? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!