Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Csakis hozzá értők írjanak....

Csakis hozzá értők írjanak. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Röviden és tömören le irom,hogy mik történtek velem eddig 15 év alatt és érdekelne hozzá értők véleménye. Előre leszögezem nem vagyok bolond sem retardált! Kezdődött azzal,hogy rokonaink házába zuhanyoztam mikor megszólalt mögülem egy férfi hang és megkérdezte mit csinálok. hátra fordultam nem volt ott senki.. persze,hogy nem hiszen egyedül voltam az egész házba. tudni kell,hogy ott halt meg édes apám több hozzá tartozója is abban a házban. Aztán pár évvel később kis öcsé szobájába fekszek/alszok éjjel felkeltem magamtól de csak a szemem nyitottam ki és láttam egy fekete alakot az ablak előtt térdelni. szín fekete volt kis termetű- másnap mesélem és öcsém teljesen kiakadt mert mondta,h ő is látta már a szobájába és elmondta ugyan azt kb mint én..csak ő más test helyzetekbe látta.pl:ált a szekrény mellett). ismét eltelt kis idő de a lakás ugyanaz... mindenki hallotta anyám, apám, testvérek éjjelentee ,hogy mintha valaki járkálna a szőnyegen óvatos léptekkel de látni senkit sem lehetett. lélegzet vételt is lehetett hallani még nappal is volt,h erősebben volt,hogy halkabban. Miután elköltöztünk onnan évekig semmi aztán egyszer hirtelen ujra.. másik városban laktam már és ott is voltak dolgok pl: a kutyám nézett egy helyre a sarokba meredten és ugatott morgott.. vagy a kulcsot elforditottam és vissza fordult szép lassan teljesen magától! vagy a legdurvább ülök a kis szobába csukot ajtónál és a kutyám egyszer csak izgatottan az ajtótt kaparja majd elkezd morogni, és én lépteket hallottam kitről.. na má a 10. en laktam és vastag biztonsági ajtó volt.. tudtam,h ott be nem jöhet senki.. és tisztán lehetett lépteket ajd oylan hangokat hallani mintha valki feltúrá az egész szobát! nem mentem ki... másnap reggelig.. de minden a helyén volt... és sorolhatnám még,hogy mik történtek... a sok heelyes írási hibáért stb bocsánatot kérek meg ha kicsit zavarosan irtam le de a billyentyűzet kicsit behalt :)

2014. febr. 24. 23:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Gyertya, szenteltvíz, sóból egy oltalmazó kör, beleülsz a jözepébe és szólítod, majd elsőnek a nevét csikard ki, addig semmi mást ne csinàlj, ameddig el nem árulja, ostorozd a vízzel, ha nem engedelmeskedik, vagy nincs egyedül, a kört el ne hagy, ameddig tuti el nem küldöd a fenébe.tudd meg mit akar,segítsd útjára, ha kell, mindig szólítsd a nevén, kérd, hogy segítségedre legyen, parancsold, hogy ne artson, végén alaposan küldd el
2014. okt. 31. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!