Lehetett szellem? Kopogó zaj
Tegnap este elöször rámtört a nyugtalanság, "nem vagyok biztonságban" érzet. Ezután olyan zajt hallottam, mintha rengeteg falióra ketyegne mindenütt a szobában, holott egy sincs. Bekapcsoltam a zenét, hogy ne idegesítsen. Mikor mentem aludni, kikapcsoltam.
Kb 2 percig volt csend, utána hangos koppanásokat hallottam a mögöttem lévö falból . 1-2 másodperc telt el egy egy koppanás között, és nem mindig ugyanonnan jött. Hol a sarokból, hol a plafonhoz közel, hol pedig pontosan a fejem mögül. Közben a fürdöszobából csoszogás, léptek zaja, zörrenések.
Próbáltam nem figyelni és elaludni, de nem ment.
Elkezdtem imádkozni, hogy megnyugodjAk, és arra gondoltam, bárki is van itt, menjen el, mert idegesítenek a zajok. Ezután a kopogás lassan ritkult, percenként koppant egyet, majd 5 perc múlva teljesen elhallgatott. Ekkor sikerült elaludnom. Reggel az egyetlen fura, amit tapasztaltam, hogy zuhanyzás elött egy kupacba tettem a ruháim, majd miután befejeztem, a fürdöszoba közepén találtam meg párat a padlón.
Egyedül voltam/vagyok végig.
Mi lehet ez?
Lehet,hogy kopogó szellem!:(
Azok általában nem jóindulatúak!
Tudnak tárgyakat mozgatni,s eltüntetni! :(
Szerintem hívj szakértőt!
S ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt amit linkelek! :)
Megérdemlem,hogy felpontozz ugye? :))
Szia!
Szerintem is egy kopogó szellem lesz,de vannak szomszédok?Vagy családi házban élsz?Mert hogyha panelban,akkor az is könnyen előfordulhat,hogy az alattad levőktől hallod a hangokat.:)
Ha viszont nem,akkor már nem vagy egyedül..
Kopogo szellem, hogyne! Mas magyarazat nincs az ilyen dologra!
Komolyra valtva a szot. Valami allat van a padlason, falban, fal mogott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!