Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehetett? Mi van velem?

Mi lehetett? Mi van velem?

Figyelt kérdés

Csütörtökön egyedül voltam itthon,s tanultam.

Hirtelen valami mintha kirántotta volna a kezemből a könyvemet,szabályosan elrepült a szoba másik végébe.

Itt még nem féltem,csak egy kicsit.

Aztán gondoltam kimegyek az udvarra játszani a kiskutyámmal.Egy idő után benéztem az ablakon s egy fekete női alak nézett vissza rám,a kutyusom is morgott és ugatott is.

Gyorsan berohantam a házba megnézni mi volt az de eltűnt.

S hirtelen nagyon hideg lett,s a TV is bekapcsolódott. Na itt nagyon féltem,kirohantam a lakásból s addig kint is maradtam ameddig a szüleim haza nem jöttek.

Aztán éjjel ismét megjelent.

Nagyon félek!! Segítsetek..

2014. ápr. 5. 11:36
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

"és ne is vedd figyelembe,hogy miket írnak! "

Dehogynem! Úgy tud objektíven dönteni, ha minden szempontot megvizsgál. Ne neveld már hülyeségre szegényt.

Kérdező, vizsgáld meg alaposan az esetet. Tedd félre a véleményed, ne gondolj se arra, hogy szellem volt, se arra, hogy más. Csak feltételezd, de úgy, hogy ez ne vezessen szubjektív döntésre. Vizsgáld meg alaposan, minden szempontból, és utána foglalj álláspontot. Ezt hívják szkepticizmusnak. A legnagyobb gondolkodók szinte mind szkeptikusok voltak(Archimédész, Galilei, Darwin, stb.). És a szkeptikusság nem feltételezi azt, hogy valaki nem hisz semmiben. Sajnos szinte lehetetlen objektíven dönteni. De hadd adjak egy példát: Egyszer egy kisgyerek sétálgatott, amikor egy hatalmas kerek arcot látott az ablakban, amint az rosszindulatúan bámult rá. A gyerek nagyon megijedt, sőt, talán el is futott volna, de a kíváncsisága és a tudásvágya erőt vett rajta, és elindult az ablak felé. Amikor közelebb ért, észrevette, hogy az arc, ami bámult rá, igazából csak az ablak függönyének a ráncai voltak, amibe ő egy tényleges emberi arcot látott bele, és gonosz arckifejezést.

Ez a történet megtörtént eset. Sőt, a történetben szereplő kisfiú mára már felnőtt. A neve Richard Dawkins, híres brit biológus és etológus, a Királyi Természettudományi Társaság(Royal Society) tagja, több elmélet kidolgozója, és több sikeres tudományos könyv írója. Őt is a mérhetetlen kíváncsisága és tudományvágya tette azzá, aki. Sőt, maga Albert Einstein is mondta:

"Nem vagyok különösebben tehetséges, csak szenvedélyesen kíváncsi."

Aki kíváncsi, a dolgoknak utánajár, és érdeklik a világ, sikeres és elismert ember lesz. Persze ez az út nehézségekkel van kikövezve, de ez teszi annyira mérhetetlenül izgalmassá és különössé. Ne félj utánajárni a dolgoknak, és ne tartson vissza semmi. Bízz mindig magadban, és ha valami érdekel, akkor bátran nézz utána! Biztos vagyok benne, hogy ha jobban megvizsgálod az egészet, kiderül valami egészen más. Előre is sok sikert! :)

2014. ápr. 20. 21:56
 32/34 WattacukorPufi válasza:
Szerintem nem képzelőttél hogyha a kutya is látta és ugatott rá. DE NEM TUDOM!!!
2014. dec. 6. 11:07
 33/34 anonim válasza:
szellem... talán valaki meghalt a házatokban, és most valamiért mérges, lehet hogy azért, mert sajátjának tartja a házat, és nem szeretne titeket ott látni. Sztem ne próbáld meg azt mondani, hogy ez már a mi házunk, el kell menned, mert az életveszélyes is lehet. Hívjatok médiumot... Amúgy azt is kipróbálhatnád, hogy leraksz a szobádba a földre egy papírt meg egy ceruzát, és megkéred, hogy írjon le információkat magáról. Utána menj ki a szobádból kb. 1-2 órára, és amint visszatérsz, talán lesz valami a papíron... Vagy próbálj ki egy Ouija táblát, de azt nem ajánlom nagyon, mert más szellemek, akár démonok is megszállhatják a házat... Bocsi h túl sokat írtam :D
2015. szept. 4. 12:46
 34/34 anonim válasza:
Mit szívtál? Vagy milyen filmet néztél? A mi kutyánk szokott spontán, csak úgy ugatni, biztos a tied is ezt csinálta.
2016. febr. 21. 03:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!