Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehetett? Mi van velem?

Mi lehetett? Mi van velem?

Figyelt kérdés

Csütörtökön egyedül voltam itthon,s tanultam.

Hirtelen valami mintha kirántotta volna a kezemből a könyvemet,szabályosan elrepült a szoba másik végébe.

Itt még nem féltem,csak egy kicsit.

Aztán gondoltam kimegyek az udvarra játszani a kiskutyámmal.Egy idő után benéztem az ablakon s egy fekete női alak nézett vissza rám,a kutyusom is morgott és ugatott is.

Gyorsan berohantam a házba megnézni mi volt az de eltűnt.

S hirtelen nagyon hideg lett,s a TV is bekapcsolódott. Na itt nagyon féltem,kirohantam a lakásból s addig kint is maradtam ameddig a szüleim haza nem jöttek.

Aztán éjjel ismét megjelent.

Nagyon félek!! Segítsetek..

2014. ápr. 5. 11:36
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
38%
Te meg ne várd el a normális válaszokat, ha a szkeptikusokat sem tudod megkülönböztetni a trolloktól.
2014. ápr. 5. 22:09
 12/34 Laylah ***** válasza:
81%
Én nem vagyok szkeptikus.
2014. ápr. 5. 23:41
 13/34 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Az a gond,hogy attól,hogy azt mondod,hogy igaz,attól még lehet kamu is...

Mert mi ugye nem ismerünk téged,és egymillió ilyen fajta kérdés van,közben a fele kamu...

De remélem,hogy ez igaz!

Először kirepült a kezedből a könyv.

Utána pedig az udvaron láttál egy női alakot.

Nem lehet,hogy a női alakot már beképzelted?

És az,hogy a TV bekapcsolódott,az lehet rendszerhiba is.

Nézessétek meg a TV-t!:)

De lehet szellem is,nem vagyok szakértő,meg szerintem senki sem az itt...

2014. ápr. 6. 08:10
 14/34 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes választ!:)

A tanáromnak nyitva van a harmadik szeme s Ő látja az ilyen dolgokat.

Amikor elmeséltem neki eljött,s csak annyit mondott "démon"! Ezt nem értettem,hisz csak egy szó,de mégis kirázott tőle a hideg.

Sok embernek segített már,s egy 50 éves tanár szerintem nem akar ijeszgetni..:(

2014. ápr. 6. 11:53
 15/34 Cyrus Ravenwolf ***** válasza:
41%
A démonok egyértelműen negatív lények, bármelyik spirituális sátánista vagy egyéb vallású ember mond bármi mást. Én is egy ideig spirituális sátánista voltam és kiderült, hogy tényleg gonosz lények azok, mik a félelemből táplálkoznak és úgy használják ki az embereket. Tanácsolom Neked is, illetve minden olyan embernek, akiknek ilyen problémájuk akadt, hogy gondoljatok a Fényre, a Szeretetre, mivel hiába erős lények, a pozitív oldal, avagy a Fény oldala mindig a Sötét oldal felett áll. Áldás Rád / Rátok. Namaste. :)
2014. ápr. 6. 13:20
 16/34 Laylah ***** válasza:
Na, már a gyakorin is megjelentek a fényszopók. -.-
2014. ápr. 6. 13:59
 17/34 anonim ***** válasza:

Szerintem sem nagyon akarna ijesztgetni,de ha tényleg igaz amit mondott,mert gondolom a démonnal arra célzott,hogy nálatok démon,van,akkor viszont nem vagy biztonságban...

De szerintem ha tényleg biztos benne,hogy nálatok démon van,akkor menj oda hozzá,és kérdezd meg,hogy mit lehetne csinálni ilyen esetben,vagy beszélj vele erről,hogy mik történtek.

Kitartást!:)

2014. ápr. 6. 15:25
 18/34 Cyrus Ravenwolf ***** válasza:

Laylah, ha hiszed, ha nem, nemrég még egymás pártját fogtuk. Nem vagyok fényszopó, csak egyszerűen keresem az Igazságot és azt hiszem, megtaláltam. Nézd, én nem akarok vezekedni veled, gyengeségre utal, az én nézőpontomat elmondtam.

Kérdező, ha bármi segítség kell, vedd fel velem a kapcsolatot. Egykori "mesterem" is démon volt, ismerem őket. :)

2014. ápr. 6. 16:01
 19/34 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem kamu, hanem csak látomásod volt.

Egyébként is, mi van, ha a kérdező bátor?

2014. ápr. 6. 18:51
 20/34 anonim válasza:

Szerintem Samara Morgan volt a körből . . . .

Gondolom ismered, ha nem akkor írj . . . .

2014. ápr. 6. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!