Tényleg léteznek szellemek?
Sziasztok!
Van egy 2 és fél éves keresztlányom.
Mostanra már elég összefüggően megtanult beszélni.
A múlt héten a konyhában ültem apámmal és a kislány anyukájával, és beszélgettünk, mikor a kislány oda szól nekünk: "Ott van néni!" és közben mutat a mennyezetre.
Aztán, mikor a szobában voltam vele, azt mondja: "Csukd be ajtót, jön néni!"...
És ezt egyre sűrűbben csinálja.
Mit láthat a plafonon?
Nem nagyon hittem/hiszek a szellemekben de ez már kicsit nekem is furcsa.
Velem is tortent mar ilyen. A huzat becsapta a WC ajtot es eltorte a zarat benne, igy automatikusan ramzarodott az ajto.
De most mar tudom, hogy biztos a szellem zarta ram :) :) :)
Ez nem hazúgság de èn a kiskoromban egy emlèkre tisztán emlèkszem: kb 2èves voltam ès amikor a szüleim fölèm hajoltak ès beszèltek nekem akkor iszonyatosan furcsa dolog törtènt. Láttam közöttük mèg egy embert ès szerintem a papám volt az aki kèt évvel azelőtt meghalt mielőtt megszülettem.!!
Mèg nèha most is törtènnek velem furcsa dolgok pl:van hogy az ajtóban nèzek valamit de nem tudom hogy mit.ès nem csak úgy elbambulva a falat nèzem.valamit nèzek de nem látom hogy mit0.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!