Mi lehet a szobámmal?
A kérdező kérdésére válaszoljatok ne arra figyeljetek amit olyan idióta tudatlan barmok írnak mint én.
(valójában nemcsak a helyesírási szabályokat nem tartom be de az életben vannak olyan törvények amiket szívesen megszegek de ebbe most ne menjünk bele eltérünk a tárgy tól) A KÉRDEZŐ KÉRDÉSÉRE TESSÉK VÁLASZOLNI! EZ PARANCS!
"egy est kaptam csak azért mert a tanárom bekaphatja"
Biztos az ő hibája volt?
Másrészről meg szar berendezés, szín a szobában, akármi...
rendezd át a szoba bútorokat. Az a legjobb ha az ágyad É-D irányba van elhelyezve- jobb alvást biztosít és a szervezet is regenerálódik.
aztán nem elég egy szobát tele pakolni bútorokkal, azt nem árt díszíteni se a polcokra tenni díszt, a falra képeket, plakátokat, amilyen neked tettszik.
Nekem van két unokám az egyik a nagyobbik motor és busz bolondériás-- a szobája tele van azok képeivel de még rendszámtáblával, vagy épp buszmegállók tábláival. a könyves polcán a díszek, szintén motorok, trolik, buszok miniatűrben. Csak egyetlen hatalmas tájkép van a falon de azon is ott egy motoros.
A kisebbik unokám zenét is tanul- tele van a fal zenei előadásokkal kapcsolatos képekkel- de mivel szereti a kertet a virágokat így mindig van virág is a szobájában és persze minden hol lent és fent a régi plüss emlék játékai vannak.
Szóval rendezd át a szobádat a saját ízlésednek megfelelően és akkor otthonosan fogod benne érezni magad.
köszi utolsó válaszoló.
várom a további válaszokat viszont!
Micsoda ökörségeket irkáltál össze Sceptic?
Igaz kérdező elég fura hasonlatot használt a szoba ridegségére- de nem azt írta, hogy ő babonásként azt is hiszi. Azt gondolom a mostani tv sorozatok hatása szülte e hasonlítást a semmit mondó, kellemetlen hangulatú szobájára amit nem érez önmagának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!