Narancsosbarnás tapétája van, vannak rajta minták, tetőtéri szoba. Sajnos nincs pénzünk festetni vagy új tapétát rakatni :S A bútorok (asztal, szekrény, komód) világosbarnák, a parketta is az. Szeretnék lányos szobát, segítenétek? :$ :-) 19 éves vagyok, most lett barátom elsőnek és ha hozzám eljön, szeretném hogy igazi lányos szobát lásson, mert amilyen most a szobám, hát ... :S olyan semmien :$
2009. dec. 15. 19:17
1/6 anonim válasza:
szerintem szükséged lesz egy pár zöldellő növényre, függönyre, szőnyegre, képekre, fotókra, lámpákra, lehetőleg több lámpára, hogy különböző hangulatokat teremthess, ha megvan még gyerekkori kedvenc játékod azt is kiteheted vhová "dísznek" ha vannak ékszereid akkor azokat is kitehetnéd egy szép dobozba, csinálhatnál magadnak fésülködős asztal (egy szék, tükör egy kicsi asztal) és ide tehetnél minden szépítkezéssel kapcsolatos dolgaidat,
szerintem egy lányszoba akkor az igazi, ha színes, kényelmes, tükrözi az egyéniséget és tele van kacattal amiket te fontosnak tartasz!
sok sikert kívánok!
2009. dec. 15. 19:33
2/6 anonim válasza:
Legyen sok színes kép és fotó a falon! De egyébként a barátod kedvéért ne állj neki mindent átrendezni, főleg ha pénzetek sincs ilyesmire. Nekem is narancssárga a falam, a bútoraim világos- és sötétbarnák, szerintem abszolút nem néz ki lányosan, a barátomnak mégis tetszik. Nem a szoba a lényeg, hanem az, aki használja :)
19/l
2009. dec. 15. 19:48
3/6 anonim válasza:
sok gyertya, képek, plakátok, fotók, az ágyadon legyen egy szép takaró vagy pléd, díszpárnak is sokat dobnak a dolgon, egy új függöny, vagy akár illóolaj is változtathat a hangulaton:) egy tipp: a szebb, hosszabb, feltűnő nyakláncaim én a szekrényem fogantyúján lógatva tárolom, ebből rögtön látszik, hogy lány szoba:D
2009. dec. 15. 20:15
4/6 anonim válasza:
Nekünk sincsen pénzünk festetni minden évben. :S De a szobám tele van cserepes virággal,plüsökkel,a függönyömre csináltam lepkéket,mert lepkemániás vagyok. :) És a díszpárnák is sokat dobnak a dolgon. : És a pasid miatt ne agyalj ezen! Ne a szobáddal foglalkozzon,hanem veled! :)
2009. dec. 16. 08:24
5/6 anonim válasza:
Szerintem a pasit ez nem érdekli annyira, ne aggódj ezen. Bár a fentiek jó ötleteket írtak.
2009. dec. 17. 00:11
6/6 anonim válasza:
na ja.. az előttem szólóval egyetértek.. meghát... a növények valóban feldobják a szobádat:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!