Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit csinálhatnák a szobámmal?

Mit csinálhatnák a szobámmal?

Figyelt kérdés

Kicsi szobám van, van benne 3 bútor (fehér) egy ágy és íróasztal... nekem nem tetszik mert különböző színek vannak benne...a szoba fala piros, piros függöny.Az íróasztalom fa. Az ágyam barack színű...szeretnék valami egyedi, szép, és csajos szobát...

segítenétek?átrendezzem vagy mitcsináljak?díszek akármit mondhattok

előre is nagyon köszönöm

14/L

2011. jan. 12. 19:00
 1/7 anonim válasza:

Ez attól függ mit szánnál az átrendezésre.

Eszközök pénz

2011. jan. 12. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
34%

Először is vehetnél bele egy helyesírási szótárat.

"csinálhatnÉk"...

2011. jan. 12. 19:30
 3/7 anonim válasza:
77%
Nem értem miért kell belekötni az emberbe nem kell válaszolni kész senki sem kényszerít. Viszont kérdésre válasz= Nagyon sokszor feltették ezt a kérdést keres vissza mert tényleg jó ötletek vannak.! Sokszor javasoltam a falmatricát már egyre olcsóbban lehet kapni ikea vagy www.falmatrica.com. ezt nem csak a falra de a butorokon is jól néz ki .Ha nagyon Kicsi a szobád szerintem ne minden fal legyen piros csak az egyik ,azaz a legnagyobb /látható felület. Egy jó kis rizslámpa nagyon hangulatos tud lenni. esetleg baldachin persze nem kislányos kivitelben.Akár magad is elkészítheted. Ha bútorokokat átfestheted de ebből kérj tanácsot h mit milyen festékkel de csak akkor lesz szép ha egyenletes a felület. estleg bútortapéta. amit csak ráragasztasz és kész az új külsö :D aztán sok illat gyertya.Különböző díszpárnák mintájú formájú de vigyázz legyen összhang. egyelőre ennyi majd írok még ha eszembe jut valami :)
2011. jan. 12. 21:39
 4/7 anonim válasza:
77%
Ja igen Szóval a kiemelt fal ügye piros a többi me legyen fehér igy nincs zsúfolt hatás.És amit imáádok és sajátkezüleg csináltunknálunk. én majdnem az egész nappalit igy csináltam=(ahol üres rész van pl nincs bútor. vagy csak a fal megvan ugymond törve szóval nemegyenesen fut végig hanem ilyen kis sarkok jönnek létre na oda a falatol (te döntöd el) parketta szegélyt leraksz 10-15 centire leragasztod és apróbb vag nagyobb kavicsokkal szép formájúakkal feltöltöd. rakhatsz bele saját kezűleg fetett köveket vagy dekupázs teknikával .vagy csak ilyen kína jeleket festesz rá. avval megtöröd a sima fehér hangulatú köveket.
2011. jan. 12. 21:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm..

Tegnap beszéltem anyukámmal, azt mondta le fogjuk fejteni tavasszal és lilát akarok vagy ami menne a fehér bútorhoz:)

2011. jan. 13. 13:49
 6/7 anonim válasza:
a fehérrel bármi megy, de vogyázz, nehogy világos lila legyen a fal, mert az nagyon jaurt hatású lesz. Inkább valami sötétebb ibolya árnyalat.
2011. febr. 2. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:

ha nem tettszik a szoba színe, akkor spórolj egy kis pénzt össze és takard le olyan plakátokkal - amit üzletben árulnak- ami neked tettszik

a bútorok színét is meg lehet változtatni, csak kérd meg a szüleidet - de előtte spórold össze a zsebpénzedet és egy ki doboz festékkel olyan színre lehet átfesteni amilyen neked tettszik.

2014. márc. 24. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!