Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ötleteket szeretnék új szobámm...

Ötleteket szeretnék új szobámmal kapcsolatban! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Szóval! :)

Mindenképpen olyan festéstechnikát, vagy vmi praktikákat szeretnék, amik optikailag nagyítják a szobát (képeket is)

és mindenképp ilyen fisszafogott stílust szeretnék.

én ilyen babarózsaszín világoskapucsínó párosításra gondoltam , úgy hogy a fal kapucsínó, babarózsaszín fehér, szürke fekete és pink párnákkal, és kiegészítőkkel.

képeket, meg ilyesmiket szeretnék =)

jaés rengeteg ruhám, és cipőm, ékszerem meg ilyeneim vannak, aiket nem szeretnék elrejteni, mert büszke vagyok rájuk, szval azok is kaphatnak szerepet a szobában!

előre is köszi, örülnék minden képnek, és ötletnek!

2009. jún. 30. 22:06
 1/3 anonim válasza:
Hát ha optikailag nagyítani szeretnéd a teret akkor talan a kék a legmegfelelőbb szín erre. Ugyanakkor vilagosabbnak tűnik tőle a szoba, és nyugtat. De a kék mellé ne válassz pirosat, narancsot, sargát vagy hasonló színeket, mert az már túl élénk. A legjobb tarsitas a barna, mert az is melegséget áraszt. (Manapsag nagyon trendi ez a színkombinació)
2009. júl. 1. 01:04
 2/3 A kérdező kommentje:

nem, nem erre gondoltam.

a fal színe kapucsínó lesz, de én festéstechnikára gondoltam, ami nagyítaná.

meg képeket ilyesmi színű, stílusú szobálról azért köszii (:

írjatok még.

2009. júl. 1. 11:37
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Én is imádom a rucikat!! Emígy egyezzek az előzővel!!!
2009. júl. 22. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!