Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerzodeskotes egy demonnal...

Szerzodeskotes egy demonnal de hogy is megy ez?!

Figyelt kérdés

Tegnap volt egy ilyen kerdesem... noshat meg probaltam megidezni egy demont : Abel-t.... azert kellemetlen volt hogy az elejen ugy kellett hivni a satant hogy egyetlen igaz isten..ki ezen a vilagon uralkodik.. hozzad fohazkodok stb.. aztan annak a demonnak a jelet kitettem egy asztalra papiron volt... es meggyujtotottam egy gyertyat amira rairtam :"demon" es ra rajzoltam egy szemet fekete szemhejtussal...(csak az volt itthon..nem talaltam fekete filcet) es elmondtam az iget

aztan Abal jelenj meg ! Abel jelenj meg !! ABEL JELENJ MEG!!! De nem tortent semmi.... es buntudatom lett hogy elfordultam isten mellol (kereszteny vagyok)! 4 eves koromtol 11-ig jartam hittanra..

es a kerdesem az lenne hogy MEG AKAROM PROBALNI MEGEGYSZER!! de hogyan!?!?... a szerzodes kotes alatt azt ertem hogy oda adom a lelkem egy demonnak ha teljesiti a kivansagom.. nagyon FONTOs HELP!

#Isten #ember #sátán #démon #halando #szerzödéskötés
2014. márc. 18. 18:21
1 2
 11/19 Cardith Lorda válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy amit szeretnél elérni, nem lehet egyszerűen mágiával megoldani? Olyan hatalmas és sötét dologról van szó, hogy feltétlenül egy démon segítsége kell?
2014. márc. 18. 19:46
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy,gondolom szeretnél családot egyszer,nem a diliházban kikötni!Vagy azt akarod,hogy éjjel "furcsa"zajokat halljál,rémálmaid legyenek?66os voltam.
2014. márc. 18. 19:48
 13/19 anonim ***** válasza:
58%
Talán próbáld újra hátha sikerülni fog hiszen tudod próbacseresznye javaslom éjfél körül tedd ezt kívánom, hogy sikerüljön. De gyanítom, hogy nem fog. :D
2014. márc. 18. 20:18
 14/19 anonim ***** válasza:

Szépjóestét.

Ugye véletlenül sem trollkodsz?:-)

2014. márc. 18. 20:51
 15/19 dragonkalo ***** válasza:
100%
Fingod sincs erről,írni nem tudsz,keresztény vagy(az már alapból egy -,főleg ha komolyan is veszed a keresztény dolgot),ez sokkal összetettebb és veszélyesebb.Legyél elhivatott,céltudatos,gyakorlott és Sátánt kövesd.Ne Istent és a többi keresztény cuccost.De ezt 13 évesen szerintem még korai és hülyeség,csak egy butuska kisgyerek vagy még legalábbis az látszik az irkálmányaidból.Inkább hagyd,ne próbálkozz többet.Tegyél le erről.
2014. márc. 18. 21:21
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

drága kislány!

nézz mélyen magadba...

rossz úton jársz, ami ált olyan, hogy ki is van kövezve, hogy el ne tévedj rajta, és szép széles hogy gond nélkül mehess előre.

de a vissza út már nehezebb lesz.

ne szúrd el az életed!

2014. márc. 18. 21:24
 17/19 anonim válasza:

Én azt halottam hajnali kettőkor van az ördög órája.

Félreértés ne essék, én hiszek Istenben és egy kereszt is lóg az ajtóm fölött, mivel nekem is komoly gondjaim vannak a szellemekkel.

(Szerintem pikkelnek rám :/ ) De sebaj. :D

2014. márc. 18. 21:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Amennyiben nincs nyitva a harmadik szemed nem fogod őt meglátni..szóval ne is próbálkozz szerintem..ahhoz még kevés vagy.
2014. márc. 18. 23:20
 19/19 anonim válasza:
Sajnos nekem meg nyitva van, és örökké így is marad (Több mágus féle ember is azt mondta.) és egy szabályos kör.
2014. márc. 19. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!