Tegnap volt egy ilyen kerdesem... noshat meg probaltam megidezni egy demont : Abel-t.... azert kellemetlen volt hogy az elejen ugy kellett hivni a satant hogy egyetlen igaz isten..ki ezen a vilagon uralkodik.. hozzad fohazkodok stb.. aztan annak a demonnak a jelet kitettem egy asztalra papiron volt... es meggyujtotottam egy gyertyat amira rairtam :"demon" es ra rajzoltam egy szemet fekete szemhejtussal...(csak az volt itthon..nem talaltam fekete filcet) es elmondtam az iget
aztan Abal jelenj meg ! Abel jelenj meg !! ABEL JELENJ MEG!!! De nem tortent semmi.... es buntudatom lett hogy elfordultam isten mellol (kereszteny vagyok)! 4 eves koromtol 11-ig jartam hittanra..
es a kerdesem az lenne hogy MEG AKAROM PROBALNI MEGEGYSZER!! de hogyan!?!?... a szerzodes kotes alatt azt ertem hogy oda adom a lelkem egy demonnak ha teljesiti a kivansagom.. nagyon FONTOs HELP!
Én csak azt nem értem, hogy amit szeretnél elérni, nem lehet egyszerűen mágiával megoldani? Olyan hatalmas és sötét dologról van szó, hogy feltétlenül egy démon segítsége kell?
2014. márc. 18. 19:46
12/19 anonim válasza:
Fiatal vagy,gondolom szeretnél családot egyszer,nem a diliházban kikötni!Vagy azt akarod,hogy éjjel "furcsa"zajokat halljál,rémálmaid legyenek?66os voltam.
2014. márc. 18. 19:48
13/19 anonim válasza:
Talán próbáld újra hátha sikerülni fog hiszen tudod próbacseresznye javaslom éjfél körül tedd ezt kívánom, hogy sikerüljön. De gyanítom, hogy nem fog. :D
2014. márc. 18. 20:18
14/19 anonim válasza:
Szépjóestét.
Ugye véletlenül sem trollkodsz?:-)
2014. márc. 18. 20:51
15/19 dragonkalo válasza:
Fingod sincs erről,írni nem tudsz,keresztény vagy(az már alapból egy -,főleg ha komolyan is veszed a keresztény dolgot),ez sokkal összetettebb és veszélyesebb.Legyél elhivatott,céltudatos,gyakorlott és Sátánt kövesd.Ne Istent és a többi keresztény cuccost.De ezt 13 évesen szerintem még korai és hülyeség,csak egy butuska kisgyerek vagy még legalábbis az látszik az irkálmányaidból.Inkább hagyd,ne próbálkozz többet.Tegyél le erről.
2014. márc. 18. 21:21
16/19 anonim válasza:
drága kislány!
nézz mélyen magadba...
rossz úton jársz, ami ált olyan, hogy ki is van kövezve, hogy el ne tévedj rajta, és szép széles hogy gond nélkül mehess előre.
de a vissza út már nehezebb lesz.
ne szúrd el az életed!
2014. márc. 18. 21:24
17/19 anonim válasza:
Én azt halottam hajnali kettőkor van az ördög órája.
Félreértés ne essék, én hiszek Istenben és egy kereszt is lóg az ajtóm fölött, mivel nekem is komoly gondjaim vannak a szellemekkel.
(Szerintem pikkelnek rám :/ ) De sebaj. :D
2014. márc. 18. 21:43
18/19 anonim válasza:
Amennyiben nincs nyitva a harmadik szemed nem fogod őt meglátni..szóval ne is próbálkozz szerintem..ahhoz még kevés vagy.
2014. márc. 18. 23:20
19/19 anonim válasza:
Sajnos nekem meg nyitva van, és örökké így is marad (Több mágus féle ember is azt mondta.) és egy szabályos kör.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!