Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Öcsém Slenderman paranoiás...

Öcsém Slenderman paranoiás lett. Nem mer egyedül sétálni, se egyedül aludni és mindig maga elé képzeli a csápos fickót. Hogyan hittessem el vele hogy nem létezik?

Figyelt kérdés

Egy hete meghallotta azt a szót a suliban hogy "Slenderman". És mivel a szüleimet hiába kérdezte hogy mi az hozzám fordult. Elmondtam neki hogy néz ki (csak a kinézetét meséltem el neki azt nem hogy egy pedofil gyilkos) és onnan egyre többször nézegette a neten. Ha megnézem az előzményeket vagy ezer oldalt nyit meg a Slendikéről, vagy millió videót. Még 4 napja mondta anyám hogy átment a szobájukba és nem akart visszamenni mert annyira félt (azt hogy mitől ,gondolhatjátok). Mondtam a szülőknek hogy kezdjenek vele valamit mert ez így nem jó. Mellesleg mindenhova nekem kell elkísérnem. Az a legrosszabb hogy erdő mellett lakunk a falu szélén és az udvarra is csak úgy akar kimenni hogy van vele valaki (annak se hagyja el az egy méteres körzetét). A meglepő hogy 12 éves és nem gondoltam volna hogy utána fog nézni és ennyire betojik. Na most én hiába mondtom neki hogy kitalált alak és hogy egy pályázaton született ő mindig azt mondja hogy ő sokat gondol rá már biztos tudja ki ő. Amúgy az osztályukat a 8. oszt. a többiek szerint sokat ijesztgeti a Slendivel. Barátnőm öccsének hasonló baja volt de azt mondta hogy egy hónap alatt kinőtte ezt a félelmet és fan lett. Szerintetek abbahagyja majd ezt hülye rettegést a semmitől?

15/L

2014. márc. 14. 12:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
62%
Egyébként magamból kiindulva, semmi sem fogja őket megnyugtatni. Én is féltem kiskoromban minden szartól (amúgy most is, így 22 évesen :DD) és senki sem tudott megnyugtatni, csak én magamat. 7 év körül voltam, mikor a Discoveryn vagy valami hasonlón ment valami legendáról műsör, valami boszorkányról, aki ellopta a szűz lányokat. XD Na ezen úgy beparáztam, és sírtam több éjjelen át, de nem tudtak megnyugtatni. Aztán erőt vettem magamon, és közöltem magammal, hogy boszorkányok nem léteznek és hülye vagy ha félsz tőle... Ez bejött. :D
2014. ápr. 22. 15:26
 22/29 anonim válasza:
52%
Szerintem is meséld el nekik a Something Awful-os eredeti Slender történetet a pályázattól kezdve a nyertesen át.... Nézd meg először egyedül a képeket keress rajtuk hibát majd mutasd meg nekik hogy miért nem igazi (mondjuk valami kilóg vagy ilyesmi)
2014. máj. 11. 19:17
 23/29 anonim ***** válasza:
52%
tudom mivel lehetne megoldani az ügyet szerintem úgy hogy megmondod nekik hogy Slendermant megölte az érmelléki kuglóf ember aki valamilyen okból nem megy a ti házatok közelébe sem
2014. máj. 23. 16:11
 24/29 anonim ***** válasza:
52%
Esetleg a Tokaji aszúember leitatta Slendert, majd a Kuglófember megsütötte.
2014. máj. 24. 16:18
 25/29 anonim ***** válasza:
52%

Próbáld nekik elmagyarázni, hogy ugyebár slendinek nincs arca, így nincs szája se, tehát nem tud enni. Márpedig ami nem eszik az meghal, tehát slendi biztosan nem létezik.

Ez egy teljesen logikus indok, valószínűleg megértik.

Ha nem hisznek neked, mond nekik hogy nappal amúgy sem csinál semmit senkivel, este meg nem tud bejönni a házba.

2014. jún. 18. 20:41
 26/29 anonim ***** válasza:
44%

van egy ötletem de könnyen a visszájára fordulhat

fotoshoppal csinálj egy képet hogy összebarátkoztál szlendivel

2014. jún. 18. 21:50
 27/29 anonim ***** válasza:
70%
megoldódott az eset?
2014. jún. 18. 21:51
 28/29 anonim ***** válasza:
73%

Slendernek nincs szüksége evésre. Számtalan, kormány által kikísérletezett lény szökött el, amit utána az amcsik meg az oroszok nem tudtak visszagyűjteni. Az általunk talált dokumentumok alapján, Slender hasonlóképp jött létre. Ha így van, akkor teljesen világos, miért életképes. Viszont ha a Tibetiek körében (is) jól ismert, gondolattal lények teremtése a kulcs Slender létéhez, megint csak érthető, hogy miért nincs szüksége élelemre, levegőre, vagy más életfeltételekre.

Egyébiránt, Slender nem feltétlenül azt érzi meg, ha gondolsz rá. Ő a félelmet érzi meg (a testből ez számtalan biológiai hatást vált ki, amit az állatok is ugyanúgy megéreznek). Gondoljunk alaposabban bele... tűnt már el olyan ember, vagy látta már olyan az öltönyös karcsúságot, aki nem hitt benne? Nem, soha. És az, aki tudja, hogy létezik, és így fél tőle? Sokkal nagyobb valószínűséggel.

Ahogy az előkerült dokumentumban is írva van, egy bizonyos rendszer szerint működik az egész, viszont, ha még nem is létezne (ami elég lehetetlen, hisz már 89-ben okozott fejtöréseket), akkor is számíthatunk a megjelenésére, ugyanis az állítólagos pályázat (érdekes, csak ez az egy szól amellett, hogy tényleg kamu, holott egy tonna bizonyíték van már SOKKAL RÉGEBBRŐL, hogy de, itt van), a tulpa effektus miatt elég erőt kapott már ahhoz, hogy megjelenjen ÉS... aszerint éljen ahogy sokan elképzelik.

Aki nem fél tőle tehát, nem is fogja látni. Ugyanakkor a gondolat nagy úr. Ha elég erős vagy, nem kell félned ahhoz, hogy észrevegyen, be lehet vonzani, de figyelembe kell venni, hogy számos környezeti feltétel mellett nem szeret megjelenni.

2014. aug. 23. 11:03
 29/29 anonim válasza:
én is 12 wagyook:DD
2014. nov. 26. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!