Öcsém Slenderman paranoiás lett. Nem mer egyedül sétálni, se egyedül aludni és mindig maga elé képzeli a csápos fickót. Hogyan hittessem el vele hogy nem létezik?
Egy hete meghallotta azt a szót a suliban hogy "Slenderman". És mivel a szüleimet hiába kérdezte hogy mi az hozzám fordult. Elmondtam neki hogy néz ki (csak a kinézetét meséltem el neki azt nem hogy egy pedofil gyilkos) és onnan egyre többször nézegette a neten. Ha megnézem az előzményeket vagy ezer oldalt nyit meg a Slendikéről, vagy millió videót. Még 4 napja mondta anyám hogy átment a szobájukba és nem akart visszamenni mert annyira félt (azt hogy mitől ,gondolhatjátok). Mondtam a szülőknek hogy kezdjenek vele valamit mert ez így nem jó. Mellesleg mindenhova nekem kell elkísérnem. Az a legrosszabb hogy erdő mellett lakunk a falu szélén és az udvarra is csak úgy akar kimenni hogy van vele valaki (annak se hagyja el az egy méteres körzetét). A meglepő hogy 12 éves és nem gondoltam volna hogy utána fog nézni és ennyire betojik. Na most én hiába mondtom neki hogy kitalált alak és hogy egy pályázaton született ő mindig azt mondja hogy ő sokat gondol rá már biztos tudja ki ő. Amúgy az osztályukat a 8. oszt. a többiek szerint sokat ijesztgeti a Slendivel. Barátnőm öccsének hasonló baja volt de azt mondta hogy egy hónap alatt kinőtte ezt a félelmet és fan lett. Szerintetek abbahagyja majd ezt hülye rettegést a semmitől?
15/L
Nos mond neki azt hogy egy fotoshoppolt baromság.
Ilyesmiket ghostcamerán is megtudok csinálni.
Én vagyok aki azt írta hogy fotoshoppolt baromság.
Elfelejtettem még egy fontos dolgot.
Egyépkéntis Isten velem ki ellenem? Ezt mond neki.
A teremtés könyvében sincs megírva hogy Isten ilyen lényt teremtett volna.
És vissza térve bárkit odalehetne bármihez tenne (például azt is megcsinálom hogy engem James Meslow mellé teszem).
Ezek semmit nem hisznek el amit mondok! :D az alábbi párbeszédünkön igen jót röhögtem:
Én: -Slender Man csak a rossz gyerekeket viszi el. És csak azokat rabolja el akik nem tanulnak, lusták, gonoszak és utálnak elpakolni maguk után.
Hugi: . Nem hiszem el mert akkor már rég elvitt volna téged!
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!