Hozzáértő válaszát várom! Hogy lehetne megoldani? (szelleműzés, táltos)
Pár éve meghalt egy hozzátartozóm és egy hozzáértő szerint az elhunyt a testvéremhez/en ragadva itt maradt.
A testvérem a rokonom halála utáni napban éjjel felriadt és beszélgetni kezdett. Későbbi leírása szerint az elhunyttal bár mikor felébedt ezekre nem emlékezett.
Kb pár hónapja a tesómnak személyiségzavar jellegű tünetei vannak. Több orvosnál is volt de a diagnózosok ép ésszel is kizárhatóak, azaz valószínűleg nem a megállapítottak a bajai.
A minap elment egy személyhez aki közölte hogy a szellem rátelepedett a lábára(lábon érződő fájdalmai is vannak) és nem akarja elhagyni és a viselkedését is ez irányítja bizonyos helyzetekben.
Ez a hozzáértő aki megvizsgálta tesómat közöle hogy a családban van egy boszorkány aki ezt -ha komolyabban foglalkozna a témával- leszedhetné a szellemet. Csak anyám vagy én lehetünk. Én foggal születtem=táltos vagyok.
Tudom a leírtak nem mutatják igazán jól a helyzetet de érdekelne hogy hogyan lehetne elűzni a szellemet, vagy ha arra nincs mód, én hogyan és miként próbálhatnám ezt meg?
(A szellemek, természet feletti történések, stb. már régóta foglalkoztatnak.)
Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!