Kik végeznek szelleműzést?
A keresztlányom hisz a szellemekben. ( én nem ) És gyerek korától mondogatja, hogy de vannak.
Amióta elköltöztünk a régi lakásunkból azóta az új házban külön szobája van. Többször is előfordult hogy átköltözött a huga szobájába, mert mondta hogy van valami a szobájában.
( a házunk nem vizesedik, nem penészes, és egér sincsen, de van két nagyon jó cicánk )
A lány most lesz 19 éves. Amikor legutóbb a szobájában aludt ( kb egy hónapja ) akkor éjjel arra ébredt, hogy szarongatja valami a csuklóját. Átrohant az anyja szobájába, és ott aludt el. Másnap reggel a csukója véraláfutásos lett, mintha megharapta volna valaki. Azóta nem aludt a szobájába, de egyik nap fent volt pakolni meg takarítani.
Elborult valami hírtelen, és a felkarján ugyan olyan égéses fájdalmat érzett mint amikor valami megfogta legutóbb.
Most olyan a karja, mintha lehorzsolta volna, de ha közelebb megnézem akkor ugyanolyan véraláfutásos a bőre.
Mi ez? Én nem hiszek a szellemekben, arra is gondoltam hogy magának csinálja a csajszi, de az nem olyan sérülés lenne.
Kik foglalkoznak ilyennel?
Nem láttam azt a filmet.
De az baj hogy nincsen megkeresztelve kerilányom?
Három dolgot tudok elképzelni.
1. Családi gondok, konfliktusok formájában, de lehet valamelyik rokon zaklatta is.
2. A családon kívüli társaságban lévő konfliktusok, esetleg zaklatták, bántották.
3. Van egy kis stiklije, képzelődik, és magának csinálja ezeket a "sérüléseket".
Persze a 3 pont kombinálható is. Én ezt tartom valószínűnek, mert szellemek nincsenek. Van nem egy olyan ismerősöm, aki nincs megkeresztelve, és érdekesmód nem zaklatja őket se szellem, se démon, se semmi más. Aki hisz benne, az beképzeli minden természetes történésbe, zajba, hogy csakis démon, szellem lehet. Az a baj az ilyen hittel, hogy utána már olyan erősen kényszeressé válik, hogy az ember szinte beleőrül.
Másrészt, hogy mondtad, az anyukájánál aludt el, látszik, hogy van egyfajta "visszamaradottság" benne. Rendes 19 éves lányok nem rohangálnak át a szülők szobájába félelmükben. Úgy értem: ez olyan gyerekes dolog, mint mikor az ovódás megijed a sötét szobában, és azonnal átrohan a szülőkhöz, mert ott biztonságot remél.
De érted, az is: ha szellem van a házban, hogyhogy nem követi? A szülők szobájában miért nem zaklatta? És hogyhogy csak akkor történik valami, amikor egyedül van? (Ha el is borult valami, és ott is voltak, tök természetes oka lehet. Asztal szélén volt, rosszul volt kitámasztva, nyitva volt az ablak, és a szél borította fel, stb.
Egyébként hidd el a mai fiatalok olyan sérüléseket tudnak okozni maguknak, hogy csak pislognál. Én már láttam jó pár ilyet. Egyébként nekem is van ismerősöm, aki azt állítja, hogy lát démonokat, szellemeket, más entitásokat, és meg is tudja mutatni, + azok nem tudnak ártani neki.
Na most akárhányszor kértem, hogy mutassa meg ezeket a lényeket, mindig azt mondta, hogy "jajjjj nem tudja most". Erről ennyit.
A keresztlányodnak kezeltetésre van szüksége, nem papra.
Rokonságba 100 % hogy senki nrm zaklatja. Szereti a családot. Tisztességes egyszerű emberek vagyunk.
Persze lehet a suliban bánthatják, azt ugye nem látjuk.
A csajszival jártunk neurológusnál ( Pesten vizsgálták ) de semmit nem csináltak. A kerilányom nem egyszer lett rosszul a suliban, és eoilepsziás tüneteket mutat. Összeesik, és rángatózni kezd, megfeszülnek az izmai. A szája nem habzik, csak görcsben van. Ezért voltunk a neurológián.
Szegyeld magadot, a szegny kislanyt is
Erdekes hogy mindig mindenkit almaban szorongatnak
ez mint parafenomenizmus,enekem is ezzel a kapcsolatos kerdesem kitoroltek nemtudom emlekeztek a e Rajja?
szoval csak pszihes zavar, nagyon konnyen kezelheto, megcsak nem is kell hogy lassa a szomszed es hogy lovagoljonak rajtatok
Elintezheted egyszeruen ,remelem rendbe jon minden,
Menjetek el kikapcsolodni, zarjatok ki az eletetekekbol a negativ emberekeet
Én sem hiszek a szellemekben de akik hisznek azt mondják, hogy sok dologgal lehet magyarázni hogy csak abban a szobában támadják meg. Pl.: az elhunytnak ,a szellemnek az volt a szobája. Miért csak őt ? Mert akarva akaratlan feldühítette (pl elfoglalta a szobáját v hasonlít egy gyűlöltjére) Miért csak akkor ha egyedül van? Mert fél ,hogy elűzik ha más is tudomást szerez róla vagy mással nincs baja.
Több dolgot is csinálhatsz :
1, kutatsz a ház történelmében az ott élt emberekről és ott elhunytakról.
2, tartatsz egy szelleműzést ,ha volt szellem elment,hanem a lány megnyugszik h már nincs mert állítólag elűzték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!