Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy zajlik egy démonűzés? És...

Hogy zajlik egy démonűzés? És egy szelleműzés?

Figyelt kérdés

Milyen eszközőkkel...hogyan?

Nem arra avgyok kíváncsi, hogy ilyen-olyan médium...inkább a sátánisták által használt módszerre...mert néha ők is űznek tudtommal...

2010. nov. 15. 15:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%
Rákattintasz a démonra/szellemre és Unsummon-olod.
2010. nov. 15. 15:53
 2/19 anonim ***** válasza:
83%

Én satenista vagyok de azért válaszolok. Az eljárás a következő:

Kell keresned egy szent helyet, ez lehet templom vagy egy frissen eltemettet illető sírja. Ide fel kell rajzolnod egy szimbólumot méghozzá az ouroborost. Nem kell túl nagy legyen a lényeg, hogy próbáld minél szabályosra. Ha ezzel megvagy akkor napkelténél le kell térdelned a jel elé, amire egy darab égő gyertyát helyezel. Ha letérdeltél a következőket kell mondanod:

- erősebb vagyok nálad

- nincs rád szükségem

(felváltva motyogva, közben a kezed a földön és csakis lefele nézel de nem a gyertyát!)

Ha mindent jól csináltál akkor egy hűvös szellőt fogsz érezni ami eloltja a gyertya lángját. Egyesek még sikolyokat is hallanak, neked ezzel nem kell foglalkoznod. Ha sikerült, és elaludt a gyertya akkor letisztítod a helyet, és angolosan távozol. Amire még figyelned, kell, hogy aznap amelyik nap megcsináltad, nem ehetsz semmilyen állati eredetű ételt.

2010. nov. 15. 16:05
 3/19 anonim ***** válasza:
77%

-Ekszöszájzbúúúk!!!

-Ferike, megkapod a biciklit!

2010. nov. 15. 16:08
 4/19 anonim ***** válasza:
54%
jah és még az előze elfelejtette mondani hogy ez után féllábon kell ugrálnod haza, majd mielőtt belépsz a lakásba be kell dobnod a Flashbang-et aztán Karaoke-zni Lady Gaga-ra majd fejen állva kell elaludnod :)
2010. nov. 15. 16:10
 5/19 anonim ***** válasza:
85%

Küldd a "DÉMON" szót a 1752-es telefonszámra és a démon el lett űzve.

az sms díja 690ft XD

2010. nov. 15. 16:11
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
Lady Gagát csak azért nem írtam mert azt csak a tapasztalt ördögűzők használják! Eszednél vagy kezébe adod ezt a tudást itt vakvilágba fog démonokat idézni! :D
2010. nov. 15. 16:12
 7/19 anonim ***** válasza:
93%
A szoba közepére kell fosni egy keresztet, és akkor eltűnik a démon.
2010. nov. 15. 16:16
 8/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy a szellemek és démonok miért olyan viccesek....

Miért járnak a témába olyanok akik semmilyen természetfelettiben nem hisznek?

2010. nov. 15. 16:22
 9/19 anonim ***** válasza:
73%
Az első írásomat viszont próbáld ki. Bár, lehet nem kellett volna leírnom, így, hogy tudom, hogy tudod, hogy tudom, hogy nem hiszek benne. Kár pedig nem baromság...
2010. nov. 15. 16:26
 10/19 anonim ***** válasza:

Saten válasza nem olyan rossz, de szerintem ez csak a nyámnyila szellemeknél hat :) Akik jobban ide vannak kötve, nemigen ijednek meg ennyitől.

Egyébként nem tudom, a sátánisták hogy űznek szellemet, szóval ebben nem tudok segíteni :( De démonűzésbe ne kezdj bele egyedül, mert több kárt okozhatsz így tapasztalatlanként, mint hasznot!

2010. nov. 15. 17:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!