Hogy zajlik egy démonűzés? És egy szelleműzés?
Milyen eszközőkkel...hogyan?
Nem arra avgyok kíváncsi, hogy ilyen-olyan médium...inkább a sátánisták által használt módszerre...mert néha ők is űznek tudtommal...
Én satenista vagyok de azért válaszolok. Az eljárás a következő:
Kell keresned egy szent helyet, ez lehet templom vagy egy frissen eltemettet illető sírja. Ide fel kell rajzolnod egy szimbólumot méghozzá az ouroborost. Nem kell túl nagy legyen a lényeg, hogy próbáld minél szabályosra. Ha ezzel megvagy akkor napkelténél le kell térdelned a jel elé, amire egy darab égő gyertyát helyezel. Ha letérdeltél a következőket kell mondanod:
- erősebb vagyok nálad
- nincs rád szükségem
(felváltva motyogva, közben a kezed a földön és csakis lefele nézel de nem a gyertyát!)
Ha mindent jól csináltál akkor egy hűvös szellőt fogsz érezni ami eloltja a gyertya lángját. Egyesek még sikolyokat is hallanak, neked ezzel nem kell foglalkoznod. Ha sikerült, és elaludt a gyertya akkor letisztítod a helyet, és angolosan távozol. Amire még figyelned, kell, hogy aznap amelyik nap megcsináltad, nem ehetsz semmilyen állati eredetű ételt.
-Ekszöszájzbúúúk!!!
-Ferike, megkapod a biciklit!
Küldd a "DÉMON" szót a 1752-es telefonszámra és a démon el lett űzve.
az sms díja 690ft XD
Nem tudom, hogy a szellemek és démonok miért olyan viccesek....
Miért járnak a témába olyanok akik semmilyen természetfelettiben nem hisznek?
Saten válasza nem olyan rossz, de szerintem ez csak a nyámnyila szellemeknél hat :) Akik jobban ide vannak kötve, nemigen ijednek meg ennyitől.
Egyébként nem tudom, a sátánisták hogy űznek szellemet, szóval ebben nem tudok segíteni :( De démonűzésbe ne kezdj bele egyedül, mert több kárt okozhatsz így tapasztalatlanként, mint hasznot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!