Ki az aki csatlakozna egy vámpírok után kutató csoporthoz?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 09:23
1/18 anonim válasza:
Ha fizetnek engem akkor szívesen csatlakozom nem gondolod, hogy ingyen dolgoznék én sem vagyok ám milliárdos kisgyerek szóval milyen órabérben kell dolgoznom mennyi fizetést fogok kapni, ha csatlakozom?
Jigsaw
2/18 anonim válasza:
Ha jól megfizetik akkor én kutatok bármit bárhol.
4/18 anonim válasza:
Ha elég pénzt adsz rá, én még a pírvámokat is kutatom majd neked.
5/18 anonim válasza:
Ha olyan a fizetés ami megéri, hogy ezt a hülyeséget csináljam akkor simán...
6/18 anonim válasza:
Csak szólok!
Ha megtaláltok, nem lesztek ennyire lelkesek! ;)
7/18 anonim válasza:
Nem csatlakoznék. Valahogy mindig ott motoszkálna a fejemben, hogy mekkora egetrengető hülyeséget kutatunk, meg hogy vámpírok nem léteznek..... magamat, és a józan észt csalnám meg, ha belemennék ilyesmibe.
8/18 Passiflora válasza:
9/18 anonim válasza:
ma 11:41
Szerintem meg a kérdés nem véletlenül van a híres-hírhedt Ezotéria rovatban.
10/18 anonim válasza:
Én simán. Viszek majd éjjellátót, és a rendelőböl lopok majd pár fiola vért amivel odacsalhatjuk őket. Csak vigyázzatok, nehogy bárkinek is hagymás legyen a lehelete, mert akkor értelmetlen az expedíció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!