Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kihez fordulhatnek, mit tehetnek?

Kihez fordulhatnek, mit tehetnek?

Figyelt kérdés

Masfel honapja halt meg neveloapam szivinfarktusban. Az elso utan nagyon megvaltozott, agressziv es turelmetlen lett. A masodik infarktust nem elte tul. Korulbelul 1-2 nappal utana kezdodott, eloszor anyukam mondta, hogy ejszaka hallja ahogy recseg mellette az agy. Nem vettem komolyan, hiszen nagyon megviselte, gondoltam csak hianyzik neki. Mellesleg nem hittem a szellemekben. Ezutan arra ebredtem egyik delutan hogy a hangjat hallom, ahogy ram kiabal, de azt hittem csak almodtam. Hugom (7 eves) kesobb mondta, hogy mintha az apja kiabalta volna a nevemet. Olyan is volt, hogy amikor itt volt baratom es jatszottunk hugommal, anyukam sikitott es sirogorcsot kapott. Azt mondta latta az ajtoban neveloapamat.

Azon a heten hetvegen porszivoztam a szobankban, es a szonyegunket mindig ki kell kefezni. Megcsinaltam, kimentem a porszivoert, es mire visszaertem keznyomok melyedesei voltak a szonyegen. Megneztem oket, sokkal nagyobbak voltak az enyeimnel.

Par nappak kesobb jottem haza iskolabol, senki nem volt otthon egesz nap, mikor beleptem a szobamba lattam, hogy szet van ontve az osszes temperam, festekem meg a fal is ossze volt kenve, a vasznak amikre festettem le voltak akasztva, szetdobalva, mind tonkrement.

Ejszaka hugom ebreszt fel, hogy apja all az ajto elott, ami be van csukva, mert jon be a hideg a folyosorol, es hogy kuldjem el, mert fel. En is lattam az uvegen keresztul, de amikor elindultam megnezni mi is az amit latok, elrohant a konyha fele, hallottam, ahogy duborog a jarolapon. Nem volt kint senki a konyhaba, anyukam is aludt.

Azert irtam le ezt, mert nem tudom kihez fordulhatok. Nem ertek az ilyenekhez, nem akarok meg rosszabbat csinalni. Anyukam nagyon rossz allapotban van idegileg, hugom is nagyon fel. Kerlek vegyetek komolyan, mielott barki azt feltetelezne, nem iszom, nem drogozok, es ezek megtortennek velunk. 21 eves lany vagyok, es elnezest az ekezetek miatt, de csak telefonrol tudok internetezni.

2014. febr. 6. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy próbát megérne :

[link]

2014. febr. 6. 21:36
 2/6 Laylah ***** válasza:
Mondjátok el neki (mindenki, nem úgy, hogy egyikőtök beszél a többiek nevében is), hogy már nem él, ha nem lenne tisztában vele, valamint azt is, hogy mennie kell, ti elengeditek őt, rendben lesztek, ne aggódjon értetek. Legtöbbször ennyi elég. Anyum legalábbis így tudott elmenni.
2014. febr. 6. 21:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! :)
2014. febr. 6. 21:55
 4/6 feher.farkas@tihi ***** válasza:

Huh egyre tobb az ilyen eset nekem is a kornyezetem "full" szellemkkek van.

Na a lenyeg ne feljetek szedjetek ossze magatokat es vagy egy mediumot keressetek vagy koltizzetek (de szerintem lehetetlen ) a kerdesem a kovetkezo: osszevesztetek mielott meghalt vagy vlmi konfliktus akadt koztetek mert ha igen ki kell elegiteni a rokont mert ez egy sulyos baj remelem adtam valami tanacsot

2014. febr. 9. 17:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Én ismereteim alapján el tudom fogadni igaznak azt, amit a "napraforgós" weboldal ír...

...ha emberségesek és nem kérnek sokat (nem magyarázzák tele a fejeteket stb.), akkor lehet, hogy tudnak segíteni.

....

2014. febr. 13. 23:51
 6/6 A kérdező kommentje:
5. Nagyjabol en is igy gondoltam, de anyum nem egyezik bele semmi ilyesmibe :/ Ha felhozom ezt a temat, bezarkozik a szobaba, nem hajlando hozzam szolni. Mindenesetre koszonom a valaszokat!
2014. febr. 14. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!