én nem hiszem az ilyesmiben, de ez régóta kísért és nemtudom miért?
Aztmondják sokan, hogy médium vagyok pontosabban tisztán érző és látó..
Nemolyan régen arra riadtam fel éjszaka, hogy egy fekete alak áll az ágyam mellett és nem akar elmenni és hiába becsuktam a szemem meg minden próbáltam felkelni, de ottvolt majd odavilágítottam és eltünt és nem láttam egészen 1 hónapig.. szóval minden hónapban látom ugyan ott ugyan úgy..
ha temetésre megyek vagy egy házba ahol meghaltak fura érzésem lesz. énsem tudom még hogy mi de érzem azt amiket mások.. sokszor hallok éneklést és hiába nincs ott senki volt olyan, hogy hallottam éneklést bementem a szobába és nemvolt ott semmi csak sötét volt és beszéltem vele de aztán eltünt /nem láttam csak éreztem és hallottam/
és a nővérem várta a pasiját és már este volt én éppen aludni akartam amikor ő már 1 órája az ablakban várta és leült mellém én meg megszólaltam hogy ittvan.. kinézett aztán furcsán rám, hogy honnan tudtam...
és mielőtt valaki azzal jöne hogy menjek orvoshoz sajnálom de ez igaz és én sem hiszek benne vagyis nemtudom.. lehetséges?
normális válaszok köszi
hívd el szkubi dút majd ő megoldja.
:D
Kedves Kitti!
Először is ez a dolog nem éppen rendkívüli egyes körökben. Valószínűleg érzékeny vagy azokra a lényekre, akik eltávoztak a fizikai síkból, de az asztrálsíkban ragadtak. Ez egy fajtája a médiumi képességeknek. A szürke alak csak akkor fog elmenni, ha szóba állsz vele, legalábbis ez sokkal békésebb, mint elűzni őt. Főleg, mert nem tudhatod, éppen kit utasíthatsz vissza... lehet, hogy éppen az őrangyalod van ott. Szóval, ne félj, mert a félelem csak maradandóvá teszi az élményt. Kérdezd meg, ki ő, és mit akar. Hidd el, meg fogja mondani. Az egyik legnagyobb igazság ezen a világon, hogy a támadás álcázott segítségkérés.
A tesód barátja lehet puszta magasabb intuíció. A szellemekkel való kommunikálás amúgy nem gyerekjáték, ezért ma este, mielőtt lefekszel, és úgy általában sem ártana védelmet használnod. Vagy füstölőt (Mihály arkangyalosat ajánlanám), Vagy vizualizálj magad köré (képzelj el) egy fénybuborékot, ami teljesen bevon, és jelentsd ki, hogy ez a fény megvéd téged minden idegen entitástól.
Amúgy a szellemekkel csak az a baj, hogy némelyikük erőszakos. Általában azért maradnak, mert nincsenek tudatában annak, hogy meghaltak, és csak megerősítést várnak a médiumtól, hogy haza kell menniük a Fénybe. Dióhéjban ennyi.
Ráhel11
"a szellemekkel csak az a baj, hogy némelyikük erőszakos. Általában azért maradnak, mert nincsenek tudatában annak, hogy meghaltak, és csak megerősítést várnak a médiumtól, hogy haza kell menniük a Fénybe."
Ha már arra képes hogy környezetéből kivonja a fényenergiát hogy láthatóvá váljon, mert ugye ez nem egyszerű dolog, ehhez legalább diploma kell, akkor hogy lehet ennyire ostoba?
Kedves Kitti!
Én is várom, mire jutottál.
Volt itt egy megjegyzés azzal kapcsolatban, amit írtam előbb.
Én csak azt tudom, hogy a legtöbb testnélküli lélek azért marad itt a halál után, mert nincs tisztában azzal, hogy meghalt! Vagy azért, mert mondandója van, és kell valaki neki, aki ezt meghallgatja. Utána el fog menni. Amúgyis hívják.
Hogy fényt von el, hogy láthatóvá váljon? Ehhez nem kell túl nagy tudomány, sem diploma, valószínűleg ösztönösen teszi, ahogyan mi emberek, legalábbis a többségünk nem érzékeli a saját csakráit, pedig mi is fényt veszünk fel azokon keresztül.
A "szellemlét" csak egy másik létforma, ahol másképp hasznosítjuk a fényenergiát. És ha más nem látja őket, az azért van, mert a másik ember rezgésben nem érte el a "szellemlény" alsóbb vagy magasabb rezgésszintjüket.
Bocsi, hogy belekotyogtam, de a Fénybe visszaküldés, visszakísérés tényleg működik, és egy erre képes médium egyik leggyönyörűbb tevékenysége.
Ráhel11
ui. a médium szó amúgy tényleg sok mindent takar, az én értelmezésemben Kitti tisztánlátó. A médium az, aki képes a lelkét testéből kiemelni TUDATOSAN, azért, hogy egy nála magasabb rezgésű életforma átmenetileg használhassa az. Aki nem tudatosan teszi ezt meg, az a személy skizofrén.
Köszönöm :)
és az történtnem láttam...
de éreztem, hogy ottvan és engem néz.
Próbáltam ugye vele komunikálni és annyira elkezdtem fázni de nagyon fura volt, és hallottam suttogást.. annyira megijedtem de legalább nem láttam de tudom, hogy ottvan.. és szerintem mindig ittvan velem csak azon az 1 éjszakán mutatkozik meg. amit nemértek.. de érzem. és néha hallom a suttogását vagy a levegő vételeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!