én nem hiszem az ilyesmiben, de ez régóta kísért és nemtudom miért?
Aztmondják sokan, hogy médium vagyok pontosabban tisztán érző és látó..
Nemolyan régen arra riadtam fel éjszaka, hogy egy fekete alak áll az ágyam mellett és nem akar elmenni és hiába becsuktam a szemem meg minden próbáltam felkelni, de ottvolt majd odavilágítottam és eltünt és nem láttam egészen 1 hónapig.. szóval minden hónapban látom ugyan ott ugyan úgy..
ha temetésre megyek vagy egy házba ahol meghaltak fura érzésem lesz. énsem tudom még hogy mi de érzem azt amiket mások.. sokszor hallok éneklést és hiába nincs ott senki volt olyan, hogy hallottam éneklést bementem a szobába és nemvolt ott semmi csak sötét volt és beszéltem vele de aztán eltünt /nem láttam csak éreztem és hallottam/
és a nővérem várta a pasiját és már este volt én éppen aludni akartam amikor ő már 1 órája az ablakban várta és leült mellém én meg megszólaltam hogy ittvan.. kinézett aztán furcsán rám, hogy honnan tudtam...
és mielőtt valaki azzal jöne hogy menjek orvoshoz sajnálom de ez igaz és én sem hiszek benne vagyis nemtudom.. lehetséges?
normális válaszok köszi
Nem attól leszel látó, vagy médium, mert azt mondják rólad, hanem azért kell annak nevezniük, mert valóban az vagy. Kérdésed alapján te sem tudod biztosan.
A fekete alakot megértem. Hogy mehetne el, amikor megzavartad recskázás közben azzal, hogy felébredtél. :) Am mivel világítottál oda? Nem tudom, de szerintem nem túl szokványos, ha reflektorral alszik az ember. Ha minden hónapban ugyanakkor látod, miért nem fényképezed/videózod le? Vagy legalább alhatnál lámpafénynél, h úgy megjelenik-e. Szerintem próbálj meg egy asztalt, vagy széket rakni a megjelenési helyére, akkor vagy arrébb megy, vagy a fekete teste leírhatatlan élvezetek közben egybeolvad egy bútorral.
A temetésen senki sem érzi jól magát, mindenkinek vannak rossz érzései. Az éneklés nem tudom mi lehet, nem lehet, hogy beképzeled? Mert mi énekelhetne? A távozó lélek? Szerencsétlennek épp elég baja van éneklés nélkül is.
Kivel beszéltél a sötét szobában, ezt nem értem.
A nővéreddel kapcsolatos dolog szintén kicsit kuszának tűnik. Nem vagyok túl jó nyelvtanból, de az a mondat egy kicsit kiforratlan.
nem mondja senki h menj orvoshoz, nyugi. Csak mert valaki kicsit más mint a többiek, nem feltétlenül rosszabb. Mindenkiben van valami "egyedi".
Nem értem pontosan, mi a kérdés.
Ki kísért? Mert a leírásból nem sok derült ki a kísértésről. :) Ha te nem tudod, akkor vszínűleg mi sem fogjuk tudni.
Hogy lehetséges-e? Nos, attól függ, mi?
szóval.. a fekete alak... nem reflektorral világítottam oda hanem telefonnal... és hidd el van ott egy szekrény de ő előtte áll.. és ha odavilágítok eltűnik.. lefényképeztem látszott rajta pontosan az alak is minden (vakuval)elakartam küldeni a barátnőmnek de azt írta ki a telefon, hogy fénykép nem létezik vagy sérült..
a nőverem a barátját várta az ablakban mert moziba akartak menni de a csávó késett 1 órán át ott ült tesóm az ablakban és várta.. én éppen aludni készültem amikor leült mellém beszélgetni és hírtelen megszólaltam, hogy ittvan.. erre ő kinézett az ablakon, majd megfordúlt és rám nézett értetlen fejjel és mondta hogy ez már ilyesztő és kérdezte, hogy honnan tudtam...
megfelelően elmagyaráztam? :)
(aki nem hisz ezekben az beszólás nélkül. haggya el ezt a kérdést) nekem néha "bevillan" egy kép, amit nem látok "tisztán" csak amikor újra lejátszódik előttem.Mármint én is megérzek egy kicsit a jövőböl..Nagyon bizar az egész.
nem tom te örülsz-e ennek a "képességnek".
jah és ez az egész dolog kísért , hogy vannak fura megérzéseim látok beszélek olyanokkal akik ott sincsenek..
és igen éneklést hallottam egy néni éneklése és bementem a sötét szobába és nemláttam ott semmit... erre hozzámszólt hogy nagyon fáj neki.. kérdeztem mi erre mondta hogy a háta és a lába és kiakartam szaladni a szobából de annyira elkezdett fájni a hátam hogy lekelett ülnöm..
Mielőtt válaszolnék, két súlyos nyelvtani hibát vettem észre: megfordúlt és ilyesztő. Nem. Megfordult (rövid u) és ijesztő (j-vel).
Szerintem hívd át magadhoz egy haverodat arra az éjszakára, és ha jön az alak, kérdezd meg, hogy ő látja-e. Ha nem látja, kivághatod magad, hogy 'ja, csak hallucináltam'. Ha pedig nyugtalanít, akkor ismerd meg őt, tudd meg, hogy ki az, mi az. Hidd el, ha megismered azt, ami nyugtalanít, akkor többé nem fogsz félni tőle, vagy nem gondolod furcsának a szituációt, és nyugodtan aludhatsz.
köszönöm nyelvtani hiba xdd én nem éppen a fekete alakon vagyok felháborodva :D igen félek tőle.. azon az éjszakán hajnali 2 kor szokott jönni és a barátnőm tudja de nem látja, ahogy a fiut sem aki szemben jött velem.
próbáltam vele kommunikálni de ő csak állt és egyszer amikor már nagyon elegem lett elkezdtem kiabálni és akkor közeledett szóval nem merem...
Kedves kérdező. Első vagyok. Nem kell rögtön leharapni a fejem. :) Az ennyire "összevissza" feltett kérdések eléggé kamuszagúak, ezért vissza kell kérdezni, bele kell kötni. Ha kamu, akkor a kérdező általában hagyja a fenébe.
Az igazat megvallva eléggé félelmetes lehet. :S Lehet csapásnak, és áldásnak is felfogni.
A barátnőddel történt dologra csak annyit tudok mondani, hogy szerintem mindenkivel megesett már, vagy majdnem mindenkivel valami hasonló. Ez alatt egy másik ember érzékelését értem.
Az öreg néni esetéhez nem tudok hozzászólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!