Ti hisztek Istenben?
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 20:15
11/52 anonim válasza:
Én személy szerinthiszek Istenben,jó,hogy lehet kihez'fohászkodni'aki meghallgat és bár szavakkal talán nem felel de tettekkel annál inkább:)
12/52 Waff válasza:
Hiszek a Jóistenbe. Isten országa bennünk és körülöttünk van. :) szeretlek titeket:)
14/52 anonim válasza:
Nem úgy hiszek Istenben mint a többség. Az emberek azt hiszik Istennek, aki megteremtette az életet. Ő nem felétlen élő, akaró, tudatos ember/lény. Vélemènyem szerint Isten lehet a Nagy bumm-ot elindító erő, hisz neki köszönhetjúk az életet. Mar nem létezik, csak létezett addig a pontig, már nincs. Én ebben hiszek.
15/52 anonim válasza:
Hiszek Istenben. = Hiszek önmagamban. Egyebet nem tehetek.
16/52 anonim válasza:
De a kinyilatkoztatott vallások bálványisteneiben nem hiszek,
kössék bár hozzájuk a legintenzívebb érzéseket.
17/52 anonim válasza:
Én hiszek a Szentháromságában. Aki az Atya Fiú Szentlélek. Amikor felvettem a kereszténységet akkor a Szentháromság nevében tettem meg mint minden igaz keresztény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!