SOS tanacsokat kerek mi tevo legyek es mivel allhatok szemben?!
Szia!
Hát, ez komoly. A válasz: Tömjén, tömjén, tömjén. Lehet kapni füstölő formájában. Nappal kell csinálni!!! Az egész házat apróra, és mindenkit, aki a házban él, az állatokat is!!!! A test körül kábé öt centivel, és egyszerre minimum hat füstölő legyen a kezedben! És miután ez megtörtént, szenteltvízzel bekenni a bejáratot, vehetsz egy álomfogót is a bejárat elé, hogy megfogja a negatív lényeket, és állandó védelem Mihálytól. Ha nem megy, akkor sámánt kell keresni.
Ráhel11
Na jó, néhány válaszoló igazán vicces volt. :D Szóval. A közhiedelemmel a démonoknak semmi bajuk a keresztekkel (mivel a katolikus valláshoz sincsen semmi közül, sok-sok évezreddel régebbiek, mint a kereszténység). A szentelt víz oké, de nem kell templomba járni és onnan lopni azt se. A szentelt víz egyszerű sós víz a templomokban (különböző mágiagyakorló vallások képviselőinél ennél jobb, hogy ezt még gondolati úton meg is tisztítják).
A sós vízzel, akarom mondani, szentelt vízzel való fröcskölés meg a füstölőzés rendes neve tértisztítás. Egyszerű szkeptikus emberek is meg tudják tenni, végig kell járni a házat, minden falra, sarokba, nyílászáróra egy kis szentelt vizet fröcskölni (kézzel), meg "meglegyezni" egy kis füstölővel, amihez a tömjén valóban jó választás. Mindez hatásosabb, ha olyan ember végzi el, aki hisz is benne és ért is hozzá valamelyest.
A másik, amit személyesen tanácsolt egy bennfentes (egy démon, na), a só. Hordjatok a zsebetekben egy kis fiola/zacskó sót, azt nem szeretik. Bár a legegyszerűbb mégis az lenne, ha fejlesztenétek magatokat spirituálisan, mert az nem normális, hogy akármilyen entitás ilyen könnyen kiüssön a saját testetekből.
Mehet a lepontozásom, nem érdekel, de legalább összefoglaltam többnyire mindent, amit tudok.
közhiedelemmel ellentétben*
Egyébként kis kiegészítés: tértisztítás nem feltétlen véd meg tőle (függ a tisztítást végző személy erejétől is), plusz attól, hogy az otthonotok tiszta, még a házon kívül bárhol megtalálhat, ha rátok pályázik (démonok célja a testszerzés, csak lusták megküzdeni azért, hogy lélekké válhassanak, egyszerűbb lopni egyet). Szóval a só az legyen ott.
Igen, a tértisztítás mindenképpen ajánlott, a sóról nem tudtam, úgyhogy a kérdező nevében is köszönöm.
Én Mihály védelmét használom, és ha igaz, nem árt egy macska sem a házhoz. :D :D :D
ha a kedves kérdező ír egy privát üzenetet, amiben tudok, szívesen segítek,
viszont a kedves kételkedőknek is kevésbé illemtudó kommentelőknek kívánnék egy hasonló estét. Vagy csak egy órát...
Ha csak halvány árnyékával találkoztatok volna mint amivel ez az asszony, összesz..tátok volna magatok. Imádom az olyan embereket, akik még nem találkoztak hasonló jelenséggel sem, de komplett bolondnak nézik a másikat pusztán azért, mert ők ezt még nem tapasztalták...
Amivel a kérdező keresett meg benneteket, az nem egy apró csíny, hanem egy súlyos probléma...
Jól felhúztam magam az első oldalon, a második oldalt nem néztem. Mostmár egy kicsit örülök. :) :)
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!