Olyanok, akik hisznek a titokban adnának tanácsokat?
Bármit, ami nektek használt, vagy segített, hogy elérhessétek, amit akartok
és előre is köszönöm!:)
de ez mennyire fontos?
főleg mostanság nem egyszer sírtam el magam itthon és rengeteg dolog van ami miatt aggódok és szorongok
Nagyon nehéz és egyszerűen nem látom a jó oldalát a rossz dolgoknak.
Szerinted mit csináljak?
a pozitív gondolkodás a legfontosabb,ha az nincs meg akkor nem működik és csak a rossz fog jönni
képzeld el minden nap amit szeretnél,éld bele magadat,éld át mintha megtörtént volna,ha átérzed hogy mennyire boldog vagy attól amit szeretnél bevonzod az életedbe
tudom hogy nehéz,én is gyakran gondoltam a rosszra,mindig jöttet a rossz dolgok,megerőltettem magamat hogy csak a jót nézzem,higgyek benne hogy csak a jó dolgokra gondoljak és tényleg elkezdetek jó dolgok történni,egyre könnyebben ment és egyre boldogabb lettem
kitartást!:)
Írjon üzit, akit érdekel a dolog bővebben.... :)
Első vok
Kérdező neked is javaslom elolvasni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__3210552..
Emelet nem árt ha tisztítást kérsz önmagadra és védelmet. "Tisztítsanak meg a negatív energiáktól, félelemtől, szorongástól"
mit kell titkolni? ha olyan jó lenne akkor nem ez lenne a neve.Miért titok? mindenki megtalálja a gugli segítségével , ha az lenne és elbújtatnám vhol h csak az enyém legyen és pár kiválasztott emberé és mi élvezzük a jó hatását.Nem gondolja a sok itt érdeklődő ember h ez mind ÁTVERÉS?
csak úgy feltesznek többféle módot arra nézve h vki jól éljen jó melója legyen boldog legyen csak úgy mert segíteni aakrnak mindenkin.ILYEN NEM VOLT SOSE ÉS MOST SINCS!!!!
ezért átverés, aki valóban ismeri a módját h jól éljen mélyen csöndben van mert megtartja magának hülye lenne szétkürtölni és lennének riválisai.
Az "elite" sokáig is titkolta...
Egyébként nem titok ez, csak az "elite" és a háttérhatalom próbálja titkolni mint sok mást.
A vonzás törvénye igazából minden emberben jelen van, mindig akár hiszi akár nem akkor is hatással van az életére mindenkinek.
A titok könyv és film csak arra jó, hogy felnyissa a szemed és egy alap módszert mutasson. A többi rajtad múlik.
De a felsőbb tudat úgy is megmutatja a többi infót ha figyel az egyén.
Rivális meg nincs... mert minden ember más és mást akar és más az életútja. Nem véletlenül mondják, hogy a vonzás inkább szellemileg fejlesztő módszer.
Ha fejletetten használod a vonzást akkor azt is megérted amit most leírok: Úgy fejlődik a vonzás által az ember, hogy másnak is segít automatikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!