Olyanok, akik hisznek a titokban adnának tanácsokat?
Bármit, ami nektek használt, vagy segített, hogy elérhessétek, amit akartok
és előre is köszönöm!:)
amit szeretnél, azt képzeld el minden nap, de érezd, hogy mikor megvan nagyon Boldog vagy, hiszen azt akartad... hogy el vagy azzal a dologgal stb, egy szóval éld bele magad annyira, hogy neked az a valami mintha már meglenne, jó még az is, hogy naponta akár többször nézegeted azt a valamit a neten, olvasgatsz róla stb...
ezt csináltam a gépemmel egy fél évig biztosan, olvasgattam a vga-ról, alaplapról, naponta figyeltem az árakat, elalvás előtt mindig elképzeltem, hogy már megvan mekkora jó stb mondjuk én könnyen vagyok szerencsére/vagy nem szerencsére nagyon könnyen bele tudom élni a dolgokba magam:) erre nemrég elromlott az alaplapom és venni kellett újat, + procit + ramot és lett új vinyóm is amit amúgy nem kértem o.O és márciusba jön a többi cucc szvsz ezeket csináld:))
légy pozitív:)
Elsőnek kezd kis dolgokkal , utána egy nagyobbat , és nagyobbat. És ami fontos: Gyakorolni- gyakorolni- gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!