Azt szeretném kérni hogy mondjátok el nekem vannak e vérfarkasok vagy tiszta vérű farkasok mert akkor szeretném ha én is az lehetnék Köcsögösködést nem kérek Csak normális komenntet?
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 11:44
11/19 anonim válasza:
Természetesen vannak vérfarkasok íme magad is tagja lehetsz a vérfarkas-zenekarnak! link... [link] híres lehetsz, mint a P.J.Z http://www.youtube.com/watch?v=RrwRDtOvfis
12/19 anonim válasza:
Először is meg kell haraptatnod magad egy valódi farkassal,ezt úgy valósíthatod meg legkönnyebben,hogy elmész az erőbe és addig kötekedsz velük,amíg jól a pics.dba nem harapnak.Hidd el nekem,hogy két hét múlva vérfarkas leszel.Ha mégsem lennél az még 10 év múlva sem,akkor az azt jelenti,hogy nem volt a farkuci igazi vérfarkas,de téged ez már úgy sem fog izgatni,mert már 20 éves leszel és nem hiszel az ilyen hülyeségekben.
13/19 anonim válasza:
"Bocs de mondtam hogy olyanok ne írjanak akik nem hisznek az ilyenekben :)"
Szóval nem válaszokat vársz, hanem bólogatójánosok bólogatásait. Szerintem vegyél Te is egy ilyen kutyát magadnak:
14/19 anonim válasza:
Gyerek vagy még ahhoz, hogy egy ilyen mértékű döntést helyesen meghozz magadban. De még ha ez meg is van, akkor se hiszem, hogy találsz erre a feladatra bárkit.
15/19 anonim válasza:
Miért akarsz ennyire vérfarkas lenni? A lányok enélkül is kifordulnak magukból havonta egyszer.
16/19 anonim válasza:
vannak vérfarkasok,például az én kedvesem egy olyan lááány...
17/19 anonim válasza:
a vérfarkasok csak egyszerű mitológiai és fiktív lények, amelyet az emberek találtak ki a 14-15. században.
A valóságban nem léteznek.
üdvözlettel.
Dr. Szalay Helga
kulturális antroplógus
18/19 anonim válasza:
és paranormális jelenségek?? kérem soroljon legalább egyet amelyik létezik ha nem tud az gáz de remélem jól válaszol mert én tudnék egy két választ de azért köszönöm előre is
19/19 tcsehi válasza:
1.Egy farkas nem fedi fel magát, csak mert te az akarsz lenni..2.Ha farkas leszel nem oldódnak meg a gondjaid, csak még több lesz..3Gyerekes vagy, mert ilyen oldalon keresed aki beavat, ezzel leírtad magad elöttük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!