Mikortól találhatok az erdőben agancsot, és mikortól van agancs hullás? Hol van rá nagy esély hogy találok, milyen erdős helyeken? Köszi a normális válaszokat!
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 18:48
1/9 anonim válasza:
Én szántásban találtam.
Február eleje fele már lehet menni keresgélni. :)
2/9 anonim válasza:
Csak ne vidd haza, mert az bizony lopásnak számít.
3/9 anonim válasza:
Az bezony a helyi vadásztársaság tulajdona, és ha elkap az erdész, akkor csúnyán megbírságol.
4/9 hun04 válasza:
Az őz Októbertől Decemberig hullajtja, a gímszarvas December-Február. Igen a vadászatra jogosult tulajdona, de ha most találsz és sunyiba hazaviszed nincs abból semmi, ha nem mázsaszámra gyűjtöd.
5/9 hun04 válasza:
A legnagyobb esély pedig a jó sűrű bozótosokban van, ahol alig lehet keresztül menni, ott a legvalószínűbb, hogy neki is beleakad és leesik, de egyébként akár hol találhatsz, csak nyitva kell tartani a szemedet.
6/9 anonim válasza:
Ne foglalkoz azal hogy nem szabad haza vinni!
Aki városi az városi.
Nyugotan menny keresgélj.
Az első válaszóló is jó irta szántásban is található én idén ott találtam 4-et.
De ajálom az akácosrészeket , a tisztásokat, vadetetöket, sózokat, repcéseket, mezöket.
Én idén már sokat találtam ugy hogy tapasztalatból mondom.
Sok szerencsét.
7/9 @ VaDáSz válasza:
Tél közepétől Tavsz eleéig és a tisztásokat és csapásokat ajánlom
8/9 anonim válasza:
nekem itthon még koponyával együtt is van agancsom :) szarvasé :) papámmal csináltunk hozzá egy maszek fa tartót amivel fel lehet akasztani a falra...10 éve lassan a szobám dísze :)
9/9 VáraljaiZoli válasza:
Én Erdészet és Vadgazdálkodási szakra járok és nekem úgz tanították hogy etetős mezős sűrű erdős terület a jó ha pata nyomott látsz és a fákon nics kéreg vagyis a gesztett látod akkor nagy esély van találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!